| Fresh7DAYS a întrebat:

Hey tpu...am si eu o intrebare legata de Battlefield 4.
Cu 8 gb RAM.
NVIDIA GeForce GTX 480 1.5 gb (poate sa isi mareasca gb din memoria ram) 384 de biti.
Intel core i3 3240 3.4 ghz.
Poate rula battlefield 4 la maxim totul dar rezolutia 1280x1024 adica 720p?

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Desigur, discutam de vreo trei generatii distanta...

13 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

1280X1024 NU E 720p. Tu citesti ce debitezi? 720p se refera la rezolutia verticala, mai exact la 1280X720 per total. Plus de asta, GTX 480-ul nu isi ia nici o memorie video din ram. Per total ai un sistem ok si la rezolutia aia ar trebui sa mearga macar pe high, probabil ca nu o sa duca cu tot cu AA AF si alte alea. Daca apuc sa il instalez zilele astea, te anunt (am un i3 2120 si GTX 750 Ti video, deci nu cu mult peste ce ai tu).

| Fresh7DAYS explică (pentru KodrutZ):

Ai dreptate...imi cer scuze in legatura cu 720p.
Si GTX 480'ul poate sa isi mareasca gb din memoria RAM(cineva are placa respectiva si mi-a spus ca o poate duce pana la 3-4 gb)

SAPPHIRE AMD R7 265 Graphics Card (2GB, DDR5) placa asta ar merge mai bine decat cea pe care o am in descriere?(aprp daca ai putea sa imi dai skype-ul sau nu stiu...messenger sau facebook sa te mai intreb ceva pentru ca trebuie sa imi iau o placa video si vad ca te pricepi) mersi

| KodrutZ a răspuns (pentru Fresh7DAYS):

"Cineva" e idiot. GTX 480-ul are DDR5, la sistem ai DDR3 in cel mai bun caz. Placa are 384 de biti, memoria RAM are 64. De ce ar fi NVIDIA cretini sa te lase sa maresti memoria extrem de rapida DDR5 adaugind un rahat lent si inutil (daca nu joci la eu stiu ce super-rezolutie, sportul de performanta adus de la 1.5 GB de memorie video la 3 e ca si nul in majoritatea cazurilor). R7 265 nu e mare fis. Depinde cit dai pe ea... mai degraba pui un i5 in loc de i3 si ramii cu 480-ul.

Ok...mai am o ultima intrebare si iti dau si funda.
In loc de 480 nu e mai bun 860-ul?

| Fresh7DAYS explică (pentru Fresh7DAYS):

Pardon...760-ul
scuza-ma

| KodrutZ a răspuns (pentru Fresh7DAYS):

Desigur, discutam de vreo trei generatii distanta...

| anonimguy3 a răspuns:

De ce mai intrebi?

| RocKzZ a răspuns:

Poti la maxim, dar totusi o sa mai prinzi uneori 30-40 FPS, nu te astepta sa mearga cu 60 doar daca maresti gb la placa video.winking

| Adiluk a răspuns:

Eu zic ca iti poate rula... mie imi ruleaza la Hight cu:
6 Gb RAM
Nvidia Geforce 630 2 GB Ram
Intel pentium 2.7 Ghz iar revolutia o am la fel... 1280x1024. Dar ar mai trebui s mai stii ceva. Iti trebuie Windows 7 pe 64 biti, altfel nu merge sa ii schimbi setarile graficii. Multa bafta

| Fresh7DAYS explică (pentru Adiluk):

Da am windows de 64 de biti si cam cate fps-uri ai avea uh?big grin

| anonimguy3 a răspuns (pentru Adiluk):

Ce legatura are revolutia cu ce itreaba el? laughing)

| Fresh7DAYS explică:

Imi cer scuze nu este 720p.

| Atat_Robert_1989 a răspuns:

Da asa am facut si eu