Stiu ca sasuke are puterea aia cu ochii![]()
P
Naruto vulpea cu noua cozi, neji chestia aia cand ii se unfla venele![]()
kakashi ii foarte rapid cand ii se face ochiu rosu, si foarte agil.![]()
![]()
NUmai atata stiu imi cer scuze![]()
Iti zic eu pietene stiu totul :
Sasuke: are saringanul iar cu sharinganul poate citi viitorul cand a crescut a reusit chiar sa il si invinga pe fratele sau castigand o putere numita manekiu sharingan care ii permitea sa il foloseasca pe legendarul susanoo ( un mostru construit de puterea ochilor sai si de ura pe care o poseda) + aceeasi putere ii dadea un fel de foc negru care la cateva picaturi il putea activa impotriva unei persoane arzando pana murea si mai avea inca o putere nmita chidori adica is canaliza toata chakra in mana lui formand un fulger electric i-ar daca te atingea cu el mureai pe loc + kutonu adica putea sufla foc in diferite forme
Naruto: are o putere sufleteasca foarte mare care il ajuta sa isi controleze cat si chakra lu cat si chakra lu 9 cozi pe langa asta avea si o abilitate numita rasengan care o manifesta in multe forme sunt prea multe forme oricum vei vedea tu toate puterile lui iti dau indicatii mai in colo
Nenji: are byakuganul care ii ofera o viteza si o forta incredibila + ca ii da multe abilitati de blocare a cursului chakra lasand dusmanul pentru moment fara chakra adica fara abilitati destul timp cat sa il ucida
Kakashi: nu este un Uciha dar are un Sharingan primit de cand era mic de la cel mai bun prieten al lui si coechipier Obito care murise presat de o stanca da totusi i-a dat unul dat Sharinganul lui iar pe timp ce trecea Kakashi stapanea Sharinganu din ce in ce mai bine si el a ajuns sa isi transforme sharinganul in manekiu sharingan ca si sasuke dar pnetru ca nu are 2 manekiu nu il face un Ukiha i-ar cu aces manekiu a reusit sa deschida o dimensiune spatio-temporala cu o abilitate dezvoltata in timp numita kamui iar pe langa astea el mai avea o abilitate tot un fel de chidori ca totusi kakashi l-a invatat chidori pe sasuke numai ca chidoriul lui sasuke a avansat in felul lui iar cel al lui kakasi in alt fel chidoriul lui kakashi se numeste raikiri oricum cam asta a fost despre puterilor celor 4.
Daca vrei sa vizitezi sa sa vezi toate episoadele naruto viziteaza www.Animekage.ro acolo vei gasi naruto, naruto movie 1/2/3/4, naruto shippuden, naruto shippuden movie 1/2/3/4/5 si daca vrei poti vedea si manga adica cu cateva episoade mai avansate in viitor decat naruto shippuden.
P.S. : sper ca ti-am fost de ajutor si plss sa imi dai funda :) :x :D.