| alinutaalinuta1999 a întrebat:

Nu demult m-am apucat sa joc LOL, ok, stiu sa joc si am inteles unele chestii fac multe kill-uri, etc. Dar nu inteleg la campioni, ma poate ajuta cineva. nu inteleg ce inseamna campion jungle,... si am inteles ca Sejuani e jungle, joc foarte bine cu ea si as vrea sa o cumpar. Mai sunt si alte chestii de genul acesta la campioni, mai multe repartizari? happy Funda. ^^ PS : Putiti sa imi mai spune-ti chestii pe care e probabil sa nu le stiu ( Ad, ap, tom, mid le stiu, )

Răspuns Câştigător
| Coarna_Mihai_1990 a răspuns:

Toata padurea din afara acelor " drumuri " unde se afla turetele se numeste jungle. Jungle este personajul care nu se duce pe lain ( drum ) si sta in jungla omoara minioni neutri ( Blue, Red, Ghost restul ) Si iese dupa ce face un pic lvl iese pe drum si ataca inamici, el intrand pe lain ( drum ) lupta va fi 3vs2 or 2vs1 asa ca inamici au sanse mari sa moara fiind mai putini din cauza ca tu te-ai dus pe lain-ul altuia. AD - attack damage, folosesc adc( cei de la distanta care bat mult din hit ) si AP - power abiliti ( care se foloseste la multi mage ) care rup cu skiluri foarte mult. Top lainul de sus, Bot cel de jos mid cel din mijloc! Scz n-am vazut ca ai scris ca le sti laughing!

| alinutaalinuta1999 explică (pentru Coarna_Mihai_1990):

Dar, nu ar trebui sa fac totusi un lvl, doua inainte de a ataca minionii neutri?

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns (pentru alinutaalinuta1999):

Nu deoarece... la incepu te duci direct la Blue, numai ca nu vei ataca singur/a ci va veni midul adc cel care sta mid si persoana/persoanele care sta top. Te vor ajuta sa-i scazi viata si dupa vor pleca
si tu ii dai ultima lovitura si iei exp dar sa iei Smite e o mana big grin cu galben aia da 500 dmg ( parca ) la orice minion si te va ajuta big grin si faci lvl 2 de obicei din acel minion neutru si apoi te duci omori lupi/ghost le iei la rand si dupa merge asa pe fiecare lain ( drum ) si incerci sa ajuti persoana care e acolo sau persoanele, sau iei tu kilul si tu esti fata? laughing

2 răspunsuri: