| slow0 a întrebat:

Pe cati fps merge gta 5 pe ps3 si pe ps4?

Răspuns Câştigător
| هوراس a răspuns:

Pe ps3 merge la 30 fps, nu coboară, nu urcă mai mult de 30 fps. la ps4 probabil la fel, însă detaliile de enviroment și textures sunt mai bune

5 răspunsuri:
| WTFchannelRo a răspuns:

PS3 - 30fps
PS4 - 60fps

| anonimguy3 a răspuns (pentru WTFchannelRo):

Nu e adevarat. 30 si pe old gen si pe next gen, cine te-a mintit si ti-a zis 60 fps pe next gen? Doar grafica e altfel.

| هوراس a răspuns (pentru anonimguy3):

Uite, vezi, cam de asta prefer pc-ul. no ofense, totuși, mai bine dau bani pe o placă video gen GTX 970 sau AMD R9 290 și să fiu sigur că îmi duce jocurile la detalii ultra, inclusiv AA la peste 60 fps. chestiile gen "ochiul nu distinge mai mult de 30 fps" sunt ultimele abureli. joacă un joc cu V-Sync la 30 fps, după la 60, și o să vezi ce mare diferență e. să nu mai vorbim de monitoarele 60 Hz sau 144 Hz. oricum, contează să joci calumea un joc, nu contează pe ce-l joci. GTA V se va lansa pe pc în 27 ianuarie 2015, și abia aștept jocul.

| anonimguy3 a răspuns (pentru هوراس):

Ba al dreacu, zici ca eu nu stiam cand se lanseaza gta 5 pe pc ca eu nu sunt pc gamer -_-. Stai chill ca stiu eu diferentele de fps, si crede-ma intre 30 si 60 nu e nici o diferenta mare care ochiul uman sa o distinga.

| هوراس a răspuns (pentru anonimguy3):

Nu e chiar mare, deși totuși cred că dacă ai de ales să joci un joc între 30 fps și 60 fps, alegi a doua variantă. am vrut să răspund la întrebare, nu știu cum am ajuns să îți răspund la întrebare laughing nu am zis că nu știi.

Întrebări similare