| iuli104 a întrebat:

Pentru cei mai experimentati in League of Legends, ce iteme trebuie sa-mi cumpar pentru Veigar, cine imi spune cat mai detaliat ce trebuie sa iau si in ce ordine, dau FUNDA!

1 răspuns:
| RocKzZ a răspuns:

Salut. Am level 30, sunt gold 3 asa ca nu iti spun prostii. Pe veigar il faci cat se poate de Ap. Cand are 500 AP cu ultimata o sa ia cam juma de viata si la tank. In fine, build-ul meu arata cam asa :
Incepi cu Doran`s Ring si 2 potiuni de viata. Dupa care iti cumperi Fiendish Codex ( cartea aia de 820 gold ). Apoi iei Deathfire Grasp (3100) de ce? Iti da AP si in acelasi timp Cooldown ( iti vin Q, W, E, R mai repede ). Apoi iei papucii aia de Magic Pen. Dupa care Rabadon`s Deathcap ( aproape iti dubleaza AP ) si Void Staff. Ultimele 2 iteme optionale pentru ca poti lua care vrei tu nu neaparat astea. Athene`s Unholy Grail ( dai un skill pe minioni, mor toti ) si in final Seraph`s Embrace ( iti da multa mana si AP ). Cam asa arata build-ul meu acum ti-l zic in ordine :Deathfire Grasp, Socerer`s Shoes, Rabadon`s Deathcap, Void Staff, Athene`s Unholy Grail, Seraph`s Embrace. Asta il folosesc mereu si e foarte bun. Daca il ai pe tot crede-ma ca rupi. Sau uneori poti face si Rush AP adica sa ai 1000 AP. Dar ala nu e prea bun. Funda? happy