| DemonSoul a întrebat:

Am un calculator Xp Profesional 2 gb 512 ram pe placa video si inca mie imi merge sacadat nfs pursuit! de ce? dau funda!

10 răspunsuri:
| Razvan_8378 a răspuns:

Probabil ca ai procesorul slab...

| DAnc3 a răspuns:

Draga copilas, tu crezi ca doar marimea conteaza? ai auzit de procesor? exista placi video de 16mb si le bat pe cele de 1gb, conteaza si placa de baza nu te entuziasma degeaba cu doar marimea conteaza.

| DemonSoul explică (pentru DAnc3):

CPU: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHZ / AMD Athlon X2 64 6000+ or better si Intel(R)Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2. 33GHz. prima sunt cerintele jocului iar cealalta Procesorul Pc-ului meu sunt acolo ceva numere care difera! din cauza asta imi sacadeaza?

| DAnc3 a răspuns (pentru DemonSoul):

Placa video?

Video: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better ( joc) NVIDIA GeForce 8500 GT( PC)!

Si un coleg mi-a zis ca i-a sacadat jocul...si el avea ceritele de sistem peste joc mi-a zis ca ii o problema de joc? ii adevarat?

| ClauCS99 a răspuns:

Depinde si de procesor si ecran, poate o fi windowsul vechi in sensul ca trebuie sa fie sters si instalat, nfs prusuit e cumva cel din 2010 nu?

| DemonSoul explică:

DA ii cel din 2010
dar la placa video am 512 mb si jocu cere 1 gb oare acolo sa fie problema?

| DemonSoul explică:

Nu stiu ce sa zic da is destul de dezamagit de chestia asta...recomandami si tu un nfs de la world in jos ...ca nici ala nu imi merge

| DemonSoul explică:

Video: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better ( joc) NVIDIA GeForce 8500 GT( PC)!