Deci tu ai folosit 8? eu am folosit 7 cam 3 ani si folosesc 8 de 2luni si pana acum am avut o singura problema cu hitman absolution(la unii mergea la unii nu pe win8) win 8 daca stii sa il folosesti este mult mai bun, si ca cerinte consuma la fel ca 7
Nu trebuie sa fii, dar am vazut oameni care au comp de cativa ani si nu stiu sa copie un fisier, eu m-am referit ca win 8 are interfata metro daca stii cum sa folosesti interfata metro impreuna cu desktopul este foarte bine, de ex eu pe un sfert din ecran am skypeul din metro si pe restul am desktopul
Pe mine ma intereseaza daca merg jocurile mai bine pe windows 8 decat pe windows 7....de folosit stiu sa-l folosesc...
Windows 7 categoric, windows 8 este slab dar are prea multe cerinte. win 7>win 8
Deci tu ai folosit 8? eu am folosit 7 cam 3 ani si folosesc 8 de 2luni si pana acum am avut o singura problema cu hitman absolution(la unii mergea la unii nu pe win8) win 8 daca stii sa il folosesti este mult mai bun, si ca cerinte consuma la fel ca 7
Mario2812 întreabă: