| euCarol a întrebat:

Am 16 GB RAM, dar windous 7 (64bit) imi recunoaste doar 8 GB, se poate sa fac in vreun fel sa ii recunoasca pe toti?

6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Da' ne zici si noua despre ce placa de baza discutam? Ce ram? Ai testat ramul pe alt sistem?

| euCarol explică (pentru KodrutZ):

Placa este "ASUS P8 B WS", rami DDR 3. Am 2 placute fiecare are 8 GB, merg amandoua, le-am scos pe fiecare pe rand, si nu sunt stricate, sau arse (ele sau sloturile).

| KodrutZ a răspuns (pentru euCarol):

Ai BIOSu' updatat cu ultima versiune? ASUS sint celebri prin placile de tot rahatul pe care le scot, chiar si astea mai scumpe. Era M2N-E ala pe AM2 acuma ceva ani... placa chipurile mid-end si nu puteai sa setezi voltajul si latenta la o gramada de memorii mai de doamne-ajuta. Cretini.

| DataSoft a răspuns:

Probabil ca ai o varianta de windows 7 x64 home..incarca sa pui varianta Professional sau Ultimate si sa ii faci update`urile la zi.
daca nu merge nici asa iti recomand sa mergi la un service

| euCarol explică (pentru DataSoft):

Am toate update-urile la zi, windows 7 Ultimate x64.
Auzisem de un pach care iti face windows 7 sa recunoasca mai mult de 8 GB ram (si aici auzisem ca w7 recunoaste maxim 8 gb, si asta de la un baiat care are firma de internet).
Daca imi bag w8 mii va recunoaste pe toti?

| euCarol explică:

Placa este "ASUS P8 B WS", rami DDR 3. Am 2 placute fiecare are 8 GB, merg amandoua, le-am scos pe fiecare pe rand, si nu sunt stricate, sau arse (ele sau sloturile).