8 gb - exemplar, Gtx 720 - o placa grafica modesta spre performant, i5 tau e bun, ai toate cerintele necesare pentru a face stream. Eu fac stream de LOL pe un calculator cu performante putin mai mici de ale tale si merge exemplar. Am avut si eu o problema de genul si se poate rezolva in urmatoarele moduri.
Posibilitatea unei retele semi-desicronizate care poate fi remediata prin : CMD ->si dupa scrii "ipconfig /flushdns" si dupa enter
Posibil ca unele programe sa interfereze cu legatura la stream punandu-se problema de suspiciune mallware, incearca sa opresti antivirusul si firewallul.
Daca ai avut Northon pe PC e de la sine inteles, vezi linkul: https://support.norton.com/......2013_ro_ro
Posibilitatea de incompabilitate a OBS cu placa video (ceea ce este aproape inposibil tinand cont de i5)
Daca nu merge nici dupa aceste remedieri, exista doua posibilitati :
1. Mallware (virus) precum ce pe care il iei din ultimul updateul de la UTor
2. Contacteaza suportul OBS si intreaba-i daca politica lor poate fi aceptata de tipul de router pe care il ai.
3. Este extrem de riscant, dar daca esti dispus poti incerca, te duci la monitorizare web si dai setarile pe STOP. Calea de a ajunge in setari difera de la wind la wind.
Bye =)
Mario2812 întreabă: