anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut..am un PC super de gaming.Si nu stiu daca se merita un ps4 sau un ps3...si daca s-ar merita...se poate arde daca te joci non-stop pe ea? PC-ul rezista dar nush de consola.Si daca e...ps3 super slim ce are jocurile mai ieftine (30-60 RONI sau 70-180RONI) sau ps4 ca e mai nou si ofera o grafica mai buna(Dar jocurile is scumpe rau...200-400RONI)? Consola o vreau sa joc ocazional, si seara cand nu ma simt inz stare sa plec la PC si joc ceva la consola.

Răspuns Câştigător
| Mandeliu a răspuns:

Pc-ul are cum sa se arda, doar ca fiind un PC de gaming trebuie sa aiba minim 2 ventilatoare si un ventilator aftermarket pe procesor.Deci sunt sanse minime.Eu cred ca esti la munca si vii seara obosit si iti prinde mai bine o consola, fata de PC, zgomotul ventilatoarelor, sa piratezi jocuri etc.Un PS3 ar fi alegerea perfecta. Ofera o calitate mid end iar la cate jocuri sunt si se vor mai lansa maxim inca un an, peste maxim 3 ani iti vei lua una noua.Pe OLX sunt garla de vanzare si ieftine, unele si cu jocuri incluse.Ps4E cam scump, la fel si jocurile, 2 avantaje pe care la are PS4 fata de PS3 suntt ca se vor mai lansa jocuri pe PS4 iar pe PS3 nu si graficile, cel putin la GTA V se observa diferenta. Sper ca te-am ajutat.

0 răspunsuri: