Salut, exista 2 modalitati :
-Prima pe care ti-o recomand este sa iti faci frumos misiunile ( primesti bani si exp ) crescand pana la lv 30 cu echipament slabut +6, de aici incolo poti sa te duci la pescuit, la minerit, la farmat metine si bosi, in perioada asta e event si pica medali 1, 2, 3, 4, 5 care te vor ajuta foarte mult, apoi poti sa faci cioburi la mobi, e destul de scump un ciob asa ca daca ai mult timp pentru farmat fa cat mai multe cioburi si pentru inceput poti sa le vinzi, mai tarziu cand esti deja avansat poti sa vinzi alchimia antic/legendar si sa iti iei iteme+9
- A doua varianta ar fi sa folosesti hack ( eu nu iti recomand, si da, recunosc am folosit si eu ) sa lasi map2 contul sa iti faca cioburi si in 2-3 ore iti produce foarte multe. asta ar fi varianta easy money dar ai grija ce tii pe el ca poate te prinde GM. sper ca ti am fost de ajutor
Astea doua sunt de cand metinul, exceptand cioburile... eu voiam sa bag cativa bani in joc, sa fac rost de 50-100kk si sa imi fie inceputul mai usor
Daca vrei asa. ia cutii cu pui sau lazi costume ce baga ei acum in perioada asta, sau vouchere bine inteles, ti-as recomanda sa astepti sa prinzi reducere de weekend cand incarci cu md sau cumperi din itemshop
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... întreabă:
Carlover75 întreabă: