Pai asta e faza naspa pe bugged.Intra un player nou si vine unu cu infernusul si ii face gelos.Ala de lv 3 care zici tu,are alt cont si pur si simplu,a transferat infernusul pe contul ala mai mic.
Dar sa stii ca si el a fost la inceput, numai ca el a descoperit serveru mai repede ca tine.
Daca nu poti astepta sa muncesti, poti dona sa iti cumperi un maverick, hotring ceva, si sa le vinzi.Succes!
Inteleg,dar unii zic ca au muncit mult la farm, deci ce sa cred? Macar daca stii
cum sa castig mereu la barbut m-ar ajuta enorm.
La barbut depinde de noroc, uneori poti castiga intr-una, uneori deloc.Cel mai bine sa faci bani e sa cumperi masini pe care ti se par ieftine.De exemplu cumperi una cu care se vinde cu 1.5kk,si tu o cumperi cu 1kk.Si daca vrei sa scapi repede de ea o vinzi cu 1.3kk,pretul initial fiind 1.5.Si asa scoti banii in timp ce muncesti la farm.Succes!
Ms de ajutor, dar problema este ca eu sunt nou pe bugged si totnu prea stiu preturile. Daca ma ajuti priesti Funda!
Intrebarea ta presupune sa iti spun despre bugged si playerii noi, nu despre preturi.Imi pare rau, nu te voi ajuta.Succes!
Inteleg acum, dar unii zic ca au muncit foarte mult la farm, deci ce sa cred? Macar daca stiti cum sa castigi mereu la barbut, m-ar ajuta enorm.