| DanuScutari a întrebat:

De curand am inceput sa ma joc SAMP pe Blue.Bugged.ro,am vazut playeri care aveau infernus la lvl 3 si eu am lvl 3 si am doar 1kk, Va rog sa ma ajutati ceri care vor si u ziceti ca umblu cu cerut doar ca para restul playerilor imi fac in ciuda ca ei au masini si eu nu ma contactati in game big grinanyVip.Multumesc si pentru ajutor.

6 răspunsuri:
| Mafiotu007 a răspuns:

Pai asta e faza naspa pe bugged.Intra un player nou si vine unu cu infernusul si ii face gelos.Ala de lv 3 care zici tu,are alt cont si pur si simplu,a transferat infernusul pe contul ala mai mic.

Dar sa stii ca si el a fost la inceput, numai ca el a descoperit serveru mai repede ca tine.

Daca nu poti astepta sa muncesti, poti dona sa iti cumperi un maverick, hotring ceva, si sa le vinzi.Succes!

| DanuScutari explică (pentru Mafiotu007):

Inteleg,dar unii zic ca au muncit mult la farm, deci ce sa cred? Macar daca stii
cum sa castig mereu la barbut m-ar ajuta enorm.

| Mafiotu007 a răspuns (pentru DanuScutari):

La barbut depinde de noroc, uneori poti castiga intr-una, uneori deloc.Cel mai bine sa faci bani e sa cumperi masini pe care ti se par ieftine.De exemplu cumperi una cu care se vinde cu 1.5kk,si tu o cumperi cu 1kk.Si daca vrei sa scapi repede de ea o vinzi cu 1.3kk,pretul initial fiind 1.5.Si asa scoti banii in timp ce muncesti la farm.Succes!

| DanuScutari explică (pentru Mafiotu007):

Ms de ajutor, dar problema este ca eu sunt nou pe bugged si totnu prea stiu preturile. Daca ma ajuti priesti Funda!

| Mafiotu007 a răspuns (pentru DanuScutari):

Intrebarea ta presupune sa iti spun despre bugged si playerii noi, nu despre preturi.Imi pare rau, nu te voi ajuta.Succes!

| DanuScutari explică:

Inteleg acum, dar unii zic ca au muncit foarte mult la farm, deci ce sa cred? Macar daca stiti cum sa castigi mereu la barbut, m-ar ajuta enorm.