Pe koif iti trebuie semi-om, sageti, otrava, aparare magie, blocare ( toate full normal )
Pe scut trebuie: scut anti ninja (tigru) semi-om, imun la necunostiinta ( daca ninjau cu care dai duel are blocare pe el ), full tarie, blocare si ce vrei tu
pe colier trebuie : full pv, full sageti, full pumnal, full critica si patrundere
pe bratara: pv, semi-om, patrundere, critica, magie
papuci de lv29 ( 20%rezistenta sageti) cu bns : pv critica pumnale patrundere si ce mai intra...
armura full sageti, pv, pumnale graba+4 pro+4 eschiva+4 ( sau + cat sunt pietrele acolo pe sv tau )
pe arma trebuie : full semi-om, tarie, blocare, otrava
cercei de abanos+9 full otrava, semi-om, sageti, pumnal
Daca sunt bonusuri 6.7 bagi tare impotriva ninja 10% si aparare ninja 5% sau tarie aici pe placu tau.
Salut amice! Asculta-ma pas cu pas si vei reusi sa bati aproape orice ninja pe un metinpvp deci sa incepem: pe colier, papuci iti trebuie asa pv cat este max critica si pumnal pe bratara iti trebuie pv magie, semiom si daca ai noroc si patrundere(cat este max) pe cercei trebuie sa ai semiom pumnal si OTRAVA rezistenta sa nu iti mai dea mult pe nor(cat este max) pe coif ai nevoie de semiom magie sageti si otrava ca sa poti sa faci o contra impotriva lui, la scut iti trebuie scut anti-ninja cu semiom tarie imun si daca ai noroc sa iti pice si corporal(cat este maxim) pe armura ai nevoie de pv pumnal si sageti+corporal asta este obligatoriu pe arma trebuie sa ai asa semiom putere critica si daca ai noroc si patrunzatoare chiar si otrava iar la fel sa faci o contra impotriva lui si pietre pe arma piatra anti ninja critica si patrunzatoare! sper ca te-am ajutat bafta!
Ma uite eu ati dau tie vunda dar nu-mi iese nimic din ce ai zis tu doar una si adoua nu poti sa an faci tu nunu si sa mi-l dai se numeste metin2 steel cred ca ori cine stie de el
Sau 4yo
urs MT2
Simplu. pe toate itemele de aparare pui aparare pumnal si rezistenta sageti iar pe cele de atac pui semi-om cat mai mult, criticul te va ajuta si puterea in caz ca esti mental. Sa nu uiti de pv!
wqreqwfsaddwqa întreabă: