| Dem0N a întrebat:

Salut oameni buni. Am si eu o problema. Acum circa 2 saptamani am dus calculatorul la un unchi de-al meu. Si mno mi-o schimbat procesorul si placa video. Buun. Acum am si eu o problemuta. Cand intru intr-un joc sau ceva, pc-ul scoate un sunet care ma anunta cand se incalzeste printr-un sunet ( BEEEEEEEEEP BEEEEP). Cum il dezactivez manilor ca m-o disperat. Are vreo legatura cu chestiile astea din partea dreapta ( Core Temp si GPu Meter )?

4 răspunsuri:
| TechGuyTpu a răspuns:

@Mihai_Aletzu_1990 daca crezi ca sunet vine de la procesor pai cel mai probabil nu ar fi trebuit sa comentezi aicea.

Acuma, fiecare placa de baza cand este ceva defect scoate niste sunete care poate fi un beep lung, scurt sau combinatie.Trebuie sa imi spui exact cum se aude acele sunete(adica de exemplu 1 lung 1 scurt etc) si cum se numeste placa ta de baza

| Dem0N explică (pentru TechGuyTpu):

Mersi am aflat. Trebuie sa scot difuzorul de la placa de baza big grin E un sunet care ma avertizeaza cand se incalzeste prea tare happy

| Mihai_Aletzu_1990 a răspuns:

Daca scoate beep beeeeep inseamna ca nu ai racirea buna pentru un procesor ca ala si ai santa sa ti se arda. Acum nu stiu depinde daca scoate de la procesor. Dupa parerea mea ai probleme cu racirea
P.S. fundita?

| Dem0N explică (pentru Mihai_Aletzu_1990):

Mersi dar sunetul nu vine de la procesor laughing Apropo faina poza big grin. rolling on the floor