| Silviu276 a întrebat:

am cumparat un calculator cu placa video GTX 950 de la Altex cu i5 2,70GHz si cand vreau sa deschid NVIDIA Control Panel imi spune ca nu folosesc momentan un display atasat la un NVIDIA GPU, iar cand am intrat in setari am vazut ca am Intel HD de 128mb si la fel si cand jucam BeamNG. drive imi spunea ca am Intel HD.

Răspuns Câştigător
| flixbuster a răspuns:

Trebuie sa te uiti in spatele calculatorului sa vezi unde intra cablul care vine de la monitor.

Cel mai probabil l-ai bagat undeva in partea de sus (placa video integrata Intel are mufa printre celelate mufe ale placii de baza).

Ar trebui sa te uiti in partea de jos in spatele carcasei si sa gasesti mufa de la placa video dedicata NVIDIA si sa cuplezi acolo monitorul (cu calculatorul inchis).

Posibil sa fie nevoie sa arunci un ochi si prin BIOS/UEFI poate sunt ceva setari legate de ce placa sa ia prima (integrata sau dedicata), posibil sa dezactivezi complet placa integrata.

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Trebuie să existe o aplicație / utilitar de la producătorul laptopului prin care să poți comuta ieșirea video de la un adaptor grafic la celălalt.

| Florin_Razvan_1995_6GlP a răspuns:

Trebuie sa conectezi placa video la monitor, cu un cablu HDMi