| AlinCosty a întrebat:

Salut TPU, am o întrebare, aceste componente funcționează între ele, adică ma refer dacă sunt compatibile una cu cealaltă și dacă pot rula GTA V în 60fps minim? Va rog un răspuns detaliat! Dau fundă celui mai bun răspuns! https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3840270/

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Http://bit.ly/2ZzzuAT Vezi doar sa iei rami pe 2666 pentru ca placa de baza... 2666, procesorul 2666, nu vor rula la 3000. In rest, avand si carcasa cadou, ai ceva specificatii bunicele. Ti-ar duce la 60 fps "constant" full hd fara fps drop, pentru ca ai ssd, pe high cel mai probabil. Daca poti sa-ti suplimentezi bugetul cu 500 ron, si vrei sa tragi spre amd, trage spre ceva gen: http://bit.ly/2x36e96 ai mult mai multe fps-uri. Pe ultra, asta iti duce 60 fps constant pe full hd.

| AlinCosty explică (pentru CM7YRE):

Ai putea sa ma ajuți sa-mi faci un PC la fel ca asta, dar cu ce ai zis tu sa schimb?

| CM7YRE a răspuns (pentru AlinCosty):

"la fel ca asta, dar cu ce ai zis tu sa schimb?" = doar schimbi ramii.
Daca vrei "maximum de performanta" spune un buget. Daca bugetul e 3500 wishlist-ul e asta: http://bit.ly/2x36e96 ruleaza pe ultra https://www.youtube.com/watch?v=1fU_a_zlGjY la 60 fps constant minim ce vrei, pe full hd. 500 ron nu-i o diferenta asa de mare. Ai la pagina mea contact, sau poti sa-mi lasi mesaj cu ce ai nevoie, doar sa precizezi userul de pe TPU.
Sau zi bugetul maxim in care vrei sa te incadrezi si ce vrei sa faca.

4 răspunsuri:
| MihaiTheBest481 a răspuns:

Cu aceste componente GTA V s-ar putea sa ruleze cu toate pe High, Very High sau Ultra cu 70+ fps. Insa pentru a merge mai fluent, recomand inca un RAM de 8 GB.

| Nobody22233334444 a răspuns:

Mai bine ramai pe Intel dacă vrei cât mai multe fps-uri în jocuri, dacă vrei sa iti faci un PC si nu stiu daca sunt compatibil poti intra pe pcpartpicker și poti verifica chiar tu plus ca inveti și compatibilitatea pieselor pe parcurs.