| georgeggg a întrebat:

am o intrebare putin mai lunga si daca se poate sa ma ajutati va multumesc.
Eu m-am gandit sa imi fac un server de cs 1.6 asa ca am intrat in tutorialecstrike, ro si am dat pe opt. server dedicat cs l-am downloadat am parcurs toti pasii pe care trebuia sa ii parcurg.
Am downloadat toate folderele si fisierele serverului si problema mea consta in faptul ca nu stiu sa dau admin pe acel server.
Adica am urmarit un videoclip despre traba asta mi-a spus sa intru in folderul unde am serverul apoi in cstrike/addons/amxmodx/configs apoi in users.ini, am facut tot ce trebuia in genul asta;"owner" = "kaka" "1234" abcdefghijklmnopqrstu" "abcdefghijklmnopqrstu" apoi intru in counter cu numele kaka si scriu in consola: setinfo _pw 1234, intru pe server si nici o comanda nu imi merge spuneti-mi daca se poate ce trebuie sa modific sau sa sterg sau sa adaug pentru ca eu ma chinui de 2 zile si nu reusesc. dau FUNDA mare de tot pentru cel ce ma ajuta big grin

4 răspunsuri:
| AlexICAAlexel a răspuns:

Prea lunga, lene sa citesc!

| georgeggg explică (pentru AlexICAAlexel):

Macar te pricepi la probleme egate de cs? daca da iti pot da id-u meu se vb acolo big grin

| alexandraalexutza a răspuns:

Este foarte simplu sa iti faci un server de cs 1.6, eu mi-am facut, mai intai trebuie sa downloadez urmatoarele file:hlds, hltv si valve. Dupa care ca sa faci serverul intrii la fila downloadata hlds si acolo iti apar lucruri pentru server care trebuie completate cum ar fi nume:numele serverului tau, parola ververului... si dupa ce le completezi dai pe butonul start server si gata!

| georgeggg explică (pentru alexandraalexutza):

Problema este ca eu stiu cum sa fac server nu stiu cum sa imi dau admin mie laughing