|

Salut TPU. Am o mare nelamurire, am un pc ( am sa las niste screnshoot-uri cu, configuratiile la sfarsitul textului) destul de bunicel zic eu, dar jocuri precum GTA IV, Mafia 2, NFS etc...imi merg sacadat chiar si la low settings...intrebarea este de ce?

http://imageshack.com/a/img823/1122/ywig.png

http://imageshack.com/a/img823/4392/tvbc.png

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Tu ai un sistem destul de bun in afara de placa video, ea este problema de joci totul la low si iti merge sacadat, si eu am aceasta placa video nVidia 210 si joc GTA IV la low fara sa imi sacadeze...Cum a spus colegu' de mai sus nu cred ca este optimizat bine.Cel mai probabil incearca sa mergi la setarii in gta si la grafica ai "auto configure"...Vino cu rezolvarea.

2 răspunsuri:
| explică:

Atunci cand dau autoconfigurare imi merge bine cam 5-10 minute, apoi sacadeaza din nou. Am observat ca cel mai mult imi sacadeaza in scenele ploiase, tunele, fum etc( efecte speciale)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! eu am avut un sistem asa : 4 gb ram, placa video ati radeon hd 4350 1gb 64 bit, procesor Intel celeron e3300 2.5 ghz. si vreau sa iti zic ca mafia 2 il jucam la medium iar gta 4 la low dar fara sa`mi sacadeze... vad ca tu ai cam tot pe acolo cu ce am avut eu..parerea mea este ca mafia 2 si gta 4 nu sunt optimizate pentru procesorul tau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează