| Cbl_Ciochi_1997 a întrebat:

am o problema cu PC-ul.Tocmai ce am primit GTA IV,iar cand sa il joc totul mi se vedea invizibil, in afara de masina.M-am gandit ca problema este placa video, dar nu sunt sigur.Ma poate ajuta cineva si sa imi spuna care este problema?

Răspuns Câştigător
| Altamira a răspuns:

Orice joc contine un crack, in timp compania ce a creat jocul respectiv rezolva anumite buguri si probleme in joc, creand un alt crach sau patch numerotat cu v1.2 v1.3 depinde de cate ori au rezolvat acele buguri. aceste patch-uri le poti gasi pe google cautand ultimul patch al gta iv sau tag-uri asemanatoare. la windows in sectiunea search scrie dxdiag apoi da la display si vezi acolo ce placa video ai amd/nVIDIA si memoria acestuia. daca memorie e de peste 512 mb inseamna ca aceasta problema e cu adevarat din cauza patch-ului si cauti pe google patch-ul... daca nu cumparati o noua placa video. Funda?

11 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Depinde de configuratia hardware a pc-ului.

| Cbl_Ciochi_1997 explică (pentru MskDesign):

ADica?

| MskDesign a răspuns (pentru Cbl_Ciochi_1997):

Nu este vorba numai de placa video ci si de procesor cu ramii pe care ii ai. Poate ai pc-ul prea slab pentru acel joc.

| aburama22 a răspuns (pentru MskDesign):

Poate fi si de la placa video asa am avut eu happy mi se vedea urat.

| MskDesign a răspuns (pentru aburama22):

Am spus mai devreme in caz ca nu ai observat:
"Nu este vorba numai de placa video ci si de procesor cu ramii pe care ii ai"

Răspuns utilizator avertizat
| Altamira a răspuns:

Instaleaza ultimul patch, poate fi din aceasta cauza...

| Cbl_Ciochi_1997 explică (pentru Altamira):

Imi poti spune te rog mai detaliat?

| Altamira a răspuns (pentru Cbl_Ciochi_1997):

Orice joc contine un crack, in timp compania ce a creat jocul respectiv rezolva anumite buguri si probleme in joc, creand un alt crach sau patch numerotat cu v1.2 v1.3 depinde de cate ori au rezolvat acele buguri. aceste patch-uri le poti gasi pe google cautand ultimul patch al gta iv sau tag-uri asemanatoare. la windows in sectiunea search scrie dxdiag apoi da la display si vezi acolo ce placa video ai amd/nVIDIA si memoria acestuia. daca memorie e de peste 512 mb inseamna ca aceasta problema e cu adevarat din cauza patch-ului si cauti pe google patch-ul... daca nu cumparati o noua placa video. Funda?

| Cbl_Ciochi_1997 explică:

Am procesor Intel Core i5 quad core, 2 gb RAM, dar imi voi lua inca doi deci voi avea 4, dar asta e...ca nu stiu exact ce placa video am...Si nu stiu daca e buna, dar totusi eu cred ca trebuie sa imi iau o placa video mai buna.