| LeonardRe a întrebat:

am si eu ul latpto acerx extensa 5635zg placa 512 nVIDIA 2, 2 Ghz 4GB memory Intel pentium si vreau sa stiu daca am lag la gta 4 ala cu nico belli sau cum scap de lag sau daca nu spuneti daca o sa am lag la el din cate am vazut am cerinte mia bune da na spuneti daca merge funda >:

Răspuns Câştigător
| Andrei7520152 a răspuns:

Cum sa-ti mearga mai bine? windows 7 consuma mai multe resurse decat xp. Decat daca un program de fond la win xp ti-a cauzat lag-ul o sa ai mai mult lag. eu ma pot juca GTA 4 pe medium/high pe o placa video dedicata de 1GB / 128 de biti pe windows xp. si eu am cerinte mai mari decat cere gta 4. conteaza? pai nu prea.

3 răspunsuri:
| HighDefinition a răspuns:

După părerea mea nu ai cum să ai lag pe un asemenea calculator.

| LeonardRe explică (pentru HighDefinition):

Pai faza e ca l-am mia avut de pe windiws xp si pe el am avut auma am windows 7 crezi co sa mearga mai bine?

| HighDefinition a răspuns (pentru LeonardRe):

Păi dacă aveai lag pe Windows XP, atunci pe Windows 7 vei avea mai mare deoarece acest windows cere mai multe resurse decat XP.

| Andrei7520152 a răspuns (pentru LeonardRe):

Cum sa-ti mearga mai bine? windows 7 consuma mai multe resurse decat xp. Decat daca un program de fond la win xp ti-a cauzat lag-ul o sa ai mai mult lag. eu ma pot juca GTA 4 pe medium/high pe o placa video dedicata de 1GB / 128 de biti pe windows xp. si eu am cerinte mai mari decat cere gta 4. conteaza? pai nu prea.