| AntonyoBoss a întrebat:

am un LG C300 Town si am multe jocuri pe el si am 1890mb li beri pentru ca am card dar asta nu conteaza, vreau sa stiu la jocul Devils and Demons de ce pe la nivelul 3 imi zice insuficient memory si am incercat ori ce,am sters multe jocuri,l-am mutat pe card,l-am mutat in aplicatii, am sters din poze si muzica, nu mai am ce sa fac va rog ajutati-ma ca nu stiu ce sa fac.dau funda daca merge,

1 răspuns:
| VoltsLife a răspuns:

S-ar putea sa fie un glitch! Acm nu stiu daca te poti conecta cu google dar cel mai probabil poti stiind ca este si pe steam asa ca singura solutie plauzibila ar fi sa intri in joc sa te conectezi cu google, apoi sa intri in google play vezi daca a fost iregistrat in google play apoi reinstaleaza-l si apoi daca intri si te conectezi cu google contul tau va fi restabilit si nu ar mai trebuii sa fie vreo problema stiind ca ai sters multe fisiere. Din nou nu stiu exact jocul si s-ar putea sa se faca un update la partea aceea a jocului asa ca daca nu merge ce am zis eu uitate pe forum la cei de la devils and Demons si pune aceeasi intrebare in engleza acolo!