Pai am jucat cam 7 ore cred, jocul grafic vorbim e foarte bun, de la inceput poti sa ai toate masinile trebuie doar sa le cauti prin joc si cand le gasesti sunt ale tale, ca sa iti upgradezi o masina trebuie sa castigi cursele pe locul 1 sau 2, mi s-a parut putin ciudat jocu la viteza de 50km/h in joc masina debea se taria(zici ca mergi cu 10km/h in viata reala), controlul este bun dupa ce te inveti cu el, jocul se merita a prima note mari, dar nu se merita sa se numeasca most wanted(parearea mea)
Îți merge pe medium și poate câte ceva pe low.
Eu am un i5, 4 gb ram si un Nvidia Geforce GT 525M și îl joc pe medium...
Pser macar sa-l pot rula
..mss pentru detalii...dar ceva ca lungimea la cariera?
tocmai acum am term FABLO III si m-a enervat ca nu cred cam jucat 13-14 ore incontinu. sper sa fie cv mai lung ca imediat trebuie sa mi-l iau
Un lucru e sigur.Joc prost optimizat. Nu are legătură cu celălalt Most Wanted, și asta datorită celor de la Criterion, creatorii Burnout Paradise, care l-au cam transformat într-un alt Burnout. Trebuie să ai un calculator buuuun ca să îl rulezi și să te bucuri de grafică. Nefiind bine optimizat, eu pe un laptop cu i5, 4gb ram, o placă video cu care am rulat totul pe high până acum nu am reușit să joc pe High, decât pe medium în condiții decente ( FPS 27-30, jucabil ).
Controlul e puțin amețit la mașină dar te vei obișnui cu timpul...
Oricum burnout paradise ii destul de fainutz
dar nu inteleg rostul celor de la criterion la nfs :O