| r0bert98 a întrebat:

am vazut recent ca a aparut NFS MW 2012. nu stiu daca sal descrac. cine il are si imi da cateva detalii despre joc+parere daca sal desc sau nu ii

Răspuns Câştigător
| raikidd a răspuns:

Pai am jucat cam 7 ore cred, jocul grafic vorbim e foarte bun, de la inceput poti sa ai toate masinile trebuie doar sa le cauti prin joc si cand le gasesti sunt ale tale, ca sa iti upgradezi o masina trebuie sa castigi cursele pe locul 1 sau 2, mi s-a parut putin ciudat jocu la viteza de 50km/h in joc masina debea se taria(zici ca mergi cu 10km/h in viata reala), controlul este bun dupa ce te inveti cu el, jocul se merita a prima note mari, dar nu se merita sa se numeasca most wanted(parearea mea)

| r0bert98 explică (pentru raikidd):

Ms..pacat ca a fost totusi creeat cu criterion straight face aia trebuiau sa ramana la burnout sau sa se bage la flat out big grin si totusi are cv gen nfs mw ala vechi ca blacklist?big grin sau are macar cv durata sau ca the run ( bestial dar extrem de scurt )?big grin

| raikidd a răspuns (pentru r0bert98):

Are blacklist, avansati in joc facand puncte(punctele le obtii terminat curse, distrugand masini de politie etc), ca sa iei masina unui boss dupa ce il bati trebuie sal bagi intr-un gard, is pe locul 5 si nu stiu nimic despre bosii(cum arata, povestea lor)

rolling on the floor tare faza cu gardullaughing. are multe masini de ales
?big grin

rolling on the floor tare faza cu gardullaughing.app : oare imi merge bine pe laptop Acer aspire 7739g cu core i 3 4 gb ram placa video nVIDIA gt 520m si win 8?big grin

| domandaniel a răspuns (pentru r0bert98):

Îți merge pe medium și poate câte ceva pe low.
Eu am un i5, 4 gb ram si un Nvidia Geforce GT 525M și îl joc pe medium...

| r0bert98 explică (pentru domandaniel):

Pser macar sa-l pot rula big grin ..mss pentru detalii...dar ceva ca lungimea la cariera?big grin tocmai acum am term FABLO III si m-a enervat ca nu cred cam jucat 13-14 ore incontinu. sper sa fie cv mai lung ca imediat trebuie sa mi-l iau big grin

8 răspunsuri:
| domandaniel a răspuns:

Un lucru e sigur.Joc prost optimizat. Nu are legătură cu celălalt Most Wanted, și asta datorită celor de la Criterion, creatorii Burnout Paradise, care l-au cam transformat într-un alt Burnout. Trebuie să ai un calculator buuuun ca să îl rulezi și să te bucuri de grafică. Nefiind bine optimizat, eu pe un laptop cu i5, 4gb ram, o placă video cu care am rulat totul pe high până acum nu am reușit să joc pe High, decât pe medium în condiții decente ( FPS 27-30, jucabil ).

Controlul e puțin amețit la mașină dar te vei obișnui cu timpul...

| r0bert98 explică (pentru domandaniel):

Oricum burnout paradise ii destul de fainutzbig grin dar nu inteleg rostul celor de la criterion la nfs :O