anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

care din următoarele jocuri le "frecventați" mai cu spor?

~GTA
~FIFA
~C.S.

Răspuns Câştigător
| KamaSutra a răspuns:

Mie imi place GTA, poate pentru ca pe celelalte nu le-am incercat si pentru ca sunt fata si nu prea ma pasioneaza, deci...
GTA thumbs up

| KamaSutra a răspuns (pentru KamaSutra):

Mersi pentru fundahappy

8 răspunsuri:
| Mieeez666 a răspuns:

GTA 4EVER!
Dupa Counter Strike si FIFA nu joc/n-am jucat.

| Mellie00 a răspuns:

Gta si fifa la fel de mult laughing.

| IonutCG90 a răspuns (pentru Mellie00):

Fifa nu mai joc, eram pe 1600 în lume din 500.000 dar am cedat nervos. Sunt unii care folosesc anumite trucuri, atunci cand ai 4-0 cum aveam eu azi sau un scor mai mare, practic iese si da SYNC. Nu tine de internet sau curent asta, e un mod simplu si ieftin si curvasaresc. DIn pacate n-ai ce-i face, am zis decat sa-l folosesc si eu, mai bine nu mai joc. Sunt enorm de multi care au intalnit fenomenul, experti IT, ori e eroare de la ei dar nu are cum ca de vreo 20 de ori mi s-a intamplat, iar de 10 ori cu aceleasi 2-3 persoane. Dupa ce ca sunt ratati, mai si abandoneaza. As fi putut intra in top 100 mondial fara probleme happy. Nu am 3 luni de FIFA 14 si constant la clasamentul lunar eram in top 10 mondial. Nu are rost sa-l mai joc ca imi pierd 100.000 neuroni pe zi din cauza lor.

| Mellie00 a răspuns (pentru IonutCG90):

Eu eram innebunita dupa astea 2, si m-am cam lasat si eu. Intr-un final am realizat ca e doar o pierdere de timplaughing.

Daca vrei facem un amical/2 cândva tongue

| Mellie00 a răspuns (pentru IonutCG90):

De ce nu?laughing

Ti-am trimis mesaj privat big grin (felicitare) tongue