| Liposchi_Laurentiu_2000 a întrebat:

happy ce jocuri sa mai joc pe pc-ul meu? I3 4160 3.6. 4 GB DDR3 1600MHZ Nvidia Geforce GTX 750TI 2 GB OC pana acum am jucat gta 5 gta 4 toate Call of duty-urile in afara de call of duty 3 ca ala e pe ps2.Ce fps-uri rpg-uri sa mai joc imi spune-ti va rog.Aa si sa nu imi dati fps uri cu arme prea noi cu tehnologie avansata ceva asa mai de pe vremea de acum.Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ps, uitate la gameplay pe youtube la fiecare in parte si vezi ce ti-ar placea.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

F.E.A.R 1 si 2, Dead Space 1, Borderlands 1 si 2, Fallout 3 si New Vegas, Skyrim, Painkiller,

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

In caz de te intereseaza seria F.E.A.R vezi ca sunt mai multe. in ordine ar fi
F.E.A.R (adica primul ), F.E.A.R Extraction Point, F.E.A.R Perseus Mandate, F.E.A.R 2, F.E.A.R 3 (sau F.3.A.R). in afara de ultimul restul mi-au placut foarte mult, le jucam mult cand eram mai mic, Mai ales primele 3 sunt destul de "horror". Cat despre Dead Space e cel mai de groaza joc posibil. Mai este si Dead Space 2 si 3 dar nu mi-au placut asa de mult. Avand un pc destul de bun poti juca pe toate.

Ca tot am vazut mai sus, trebuie neaparat sa incerci si seria Batman. Batman Arkham Asylum si Arkham City sunt de nota 10. Al 3 e o porcarie ala Arkham Origins, dar al 4 care iese in putin timp Arkham Knight e foarte bun si ala. Bafta

Ps, uitate la gameplay pe youtube la fiecare in parte si vezi ce ti-ar placea.

| Qweerrrtttyyy a răspuns:

Witchard 3 happy

| TheAndi22 a răspuns:

Incearca CS:GO sau Batman Arkham Knight cand va aparea.
Si poti incerca si Far Cry 4.

| Liposchi_Laurentiu_2000 explică:

AA si urmeaza sa imi mai adaug o placuta ram sa am 8 gb!