| badeadaniel98 a întrebat:

Ma intrebam daca puteti sa imi spuneti si mie daca imi merge gta 5 cu urmatoarele componente:
Intel core i3-4160 CPU 3. 60Ghz 2 cores; 4 threads

4GB ram

GeForce GT 730 2Gb 128 bit

Macar cu tot pe low.

DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| AndreiBota258 a răspuns:

Este suficient, intra pe Google si scrie GTA 5 game debate minimum system si vei vedea ca cere 4 giga de RAM. Totusi, nu cred ca ii trebuie (mai ales la LOW) mai mult de 4 GB. Cum era cu Thief 4, la cerinte avea 4, dar mergea pe 1, sau Watch Dogs, de la 4 la 2 etc.
Din nou, suficient.

7 răspunsuri:
| Vladut2000L a răspuns:

Da merge pe low sigur.

| badeadaniel98 explică (pentru Vladut2000L):

Ce imi lipseste de nu pot sa il joc pe medium-high? daca imi mai pun 4 gb ram sa il am de 8 il pot juca pe medium-high?

| AndreiBota258 a răspuns:

Incerca Can You run it. Urmaresti instructiunile si iti arata daca iti merge. Daca ai DirectX 11 ai si Pixel\Vertex Shader 5.0 iti merg toate jocurile. Sau uita-te pe game-debate si consulta cerintele. Eu zic ca ar trebui sa mearga pe low, poate texturile pe medium ca ai 2 GB de memorie video.

| badeadaniel98 explică (pentru AndreiBota258):

Pe mine ma intereseaza mai mult daca este suficient ramul ca de procesor si placa video sunt convins

Pe mine ma intereseaza mai mult daca este suficient ram-ul ca de procesor si placa video sunt convins

Ai dreptate... mersi

| AndreiBota258 a răspuns (pentru badeadaniel98):

Cu placere!

| AndreiBota258 a răspuns (pentru badeadaniel98):

Este suficient, intra pe Google si scrie GTA 5 game debate minimum system si vei vedea ca cere 4 giga de RAM. Totusi, nu cred ca ii trebuie (mai ales la LOW) mai mult de 4 GB. Cum era cu Thief 4, la cerinte avea 4, dar mergea pe 1, sau Watch Dogs, de la 4 la 2 etc.
Din nou, suficient.