Este suficient, intra pe Google si scrie GTA 5 game debate minimum system si vei vedea ca cere 4 giga de RAM. Totusi, nu cred ca ii trebuie (mai ales la LOW) mai mult de 4 GB. Cum era cu Thief 4, la cerinte avea 4, dar mergea pe 1, sau Watch Dogs, de la 4 la 2 etc.
Din nou, suficient.
Ce imi lipseste de nu pot sa il joc pe medium-high? daca imi mai pun 4 gb ram sa il am de 8 il pot juca pe medium-high?
Incerca Can You run it. Urmaresti instructiunile si iti arata daca iti merge. Daca ai DirectX 11 ai si Pixel\Vertex Shader 5.0 iti merg toate jocurile. Sau uita-te pe game-debate si consulta cerintele. Eu zic ca ar trebui sa mearga pe low, poate texturile pe medium ca ai 2 GB de memorie video.
Pe mine ma intereseaza mai mult daca este suficient ramul ca de procesor si placa video sunt convins
Pe mine ma intereseaza mai mult daca este suficient ram-ul ca de procesor si placa video sunt convins
Ai dreptate... mersi
Cu placere!
Este suficient, intra pe Google si scrie GTA 5 game debate minimum system si vei vedea ca cere 4 giga de RAM. Totusi, nu cred ca ii trebuie (mai ales la LOW) mai mult de 4 GB. Cum era cu Thief 4, la cerinte avea 4, dar mergea pe 1, sau Watch Dogs, de la 4 la 2 etc.
Din nou, suficient.