| Pascal_Ionut_1994 a întrebat:

mi am instalat de curand gta iv pe laptop. jocul nu este original din magazin l am instalat si cand intru in el imi sacadeaza putin adica merge imi sacadeaza iar merge (perioada de sacadare e de 2-3 secunde) si iar sacadeaza...mentionez configuratia laptopului procesor i5 2.6ghz placa video dedicata de 2 gb ati radeon 4gb ram. ma intreb daca e din cauza ca nu e original jocul sau ce alte cauzet pot provoca aceasata problema?

2 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Un joc prost optimizat si de ****. Sacadeaza cel mai probabil din cauza procesorului. Sunt alternative mai bune. Sleeping dogs, watch dogs etc.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Deci si eu am sistem de 5.6 Ghz Dual Core, cu 3 gb rami si placa ultra ati de 2 gb, insa jocul ar trebui sa imi ruleze la rezolutie maxima conform siteului GameDebate, insa el si la cea mai mica rezolutie sacadeaza, Jocul GTA 4 este foarte prost optimizat, si ei siau dat seama si au facut niste update la joc in care poti scapa de umbrele din joc si poti modifica rezolutia mai scazuta, cauta pe net in limba engleza, insa GTA 4 nu e asa stralucit, eu l-am jucat la medium pe alt pc si am ajuns la 56% din terminarea jocului insa este plictisitor... am renuntat la el, crede-ma nu e cine stie ce, asteapta GTA 5, o sa fiu o evolutie 100%