Mai intai trebuie sa-ti faci cont pe steam. Dupa ce te-ai inregistrat, trebuie sa ai contul licentiat ca sa poti juca jocuri pe steam. Uite aici cum se face: Http://forum.computergames.ro/......-sms.html. Succes!
Man problema mea nu e asta sa imi fac cont am deja dar nu mai se deschide steam nu se deschide steam
Stiu care este problema. Cand deschizi steamul, in colt-dreapta-jos dai pe sageata care arata inspre stanga si vezi steamul acolo. Isi face update-urile. Tine click pe el timp de cateva secunde si iti arata procentele (de exemplu 60% pana la 100%). Succes!
Miam rezolvat probelma cu steam dar poti sa ma ajuti cand dau restart nu-mi mai merge steam nu mai apare in bara ce sa fac
Pai da, cand dai restart nu-ti mai apare bara aia. Dai pe el din nou si iti intra. Funda?
Dau pe el se incarca si nimic ce are sti?
Asa patesc si eu dai ctrl+alt+del dai click pe fereastra process...si cauti steam.exe click pe el si dai end process inchisi task manager si intri in steam si iti va merge
Ideea lui e excelenta mi-a mers
Apasa pe ''Control+Alt+Dilit" dupa dai la Processes si cauti Steam.exe... dupa care dai Enr Process(sau ceva de genu). Bafta!