| Madalin_Ghigulescu_1999 a întrebat:

SALUT TPU ziceti-mi si mie ce bns trebuie sa pun pe itm ca sa fac set de dmg (sa dau mult pentru mt pvp), si daca puteti ziceti-mi pentru fiecare itm in parte. MERSI!

Răspuns Câştigător
| Adryan17 a răspuns:

Bun. Incepem asa, bonusurile ideale, daca esti pe private, straduieste-te sa le faci asa cum iti zic:
- coif: semiom, rezistenta la magie, otrava, sansa de a evita sagetile (toate max, cel putin semiom si magie)

-bratara: semiom, rez magie, patrundere, pv (bratara lacrima cer +9, semi, magie, patrundere max, pv cat intra, de preferat 1, 5-2k-sau mai mult daca permite server)

- colier: pv, 15 sabie, 15 2 maini, 15 pumnal, 15 sageti (lacrima cer +9 pentru bataie generala)
- colier: pv, 15 sabie, 15 2 maini, 10 critica (lacrima cer +9 anti war/sura set)
se intelege ca anti ninja saman, prinzi, 15pumnal, 15 sageti/15clopot,15evantai +pv si critica.

- papuci: pv, 15 sabie, 15 pumnal, 15 2 maini, 10 critica (cizme de piele +9, pentru generala)
- papuci: pv, 15 sabie, 15 2 maini, 10 critica, viteza de atac( papuci phoenix +9)
la fel ca la colier, pentru celelalte rase, schimbi apararile.

-armura: pv, 15 sabie, 15 2 maini, 15 pumnal, 15 sageti (pentru general)
-armura:pv, 15 sabie, 15 2 maini, 20 farmec, 50 valoare atac(set anti war)

-cercei: semiom, 15 sabie, 15 2 maini, 15 sageti, 15 pumnal (abanosi+9 pentru war, ninja, sura AM)
-cercei lacrima cer cu aceleasi bonusuri pentru sura BM si samani.

-scut pentru war si ninja: 12 str, 12 dex, 15 blocare atac corporal, imun, semiom (daca e server greu si nu prinzi bonusurile: pentru war poate sa lipseasca 12 dex, iar pentru ninja poate sa lipseasca 12 str)

-scut pentru sura: 12 int, 12 str, semiom, 15 blocare atac corporal, imun( poate sa lipseasca 12 str)

-arma pentru war: 12 str, semiom, critica, patrundere, 20 farmec/12dex

-arma pentru ninja: 12 dex, semiom, critica, patrundere, 20 farmec/12str

-arma sura: 12 int, semiom, critica patrundere, 20 farmec pentru BM, 20 farmec/12str pentru AM.

Sper ca am acoperit tot... daca ai neclaritati, intrebiwinking

6 răspunsuri:
| Adryan17 a răspuns:

Ce tip de caracter te intereseaza? Iti zic eu cum trebuie itemele facute.

| Madalin_Ghigulescu_1999 explică (pentru Adryan17):

Pai
wari si sura as vrea

Daca poti zi-mi la toate in afara de saman ca pe saman nu prea joc doar pe restulbig grin

Mersi si daca ai skype sau mess damile daca vreihappy

| Adryan17 a răspuns (pentru Madalin_Ghigulescu_1999):

| Adryan17 a răspuns (pentru Madalin_Ghigulescu_1999):

Bun. Incepem asa, bonusurile ideale, daca esti pe private, straduieste-te sa le faci asa cum iti zic:
- coif: semiom, rezistenta la magie, otrava, sansa de a evita sagetile (toate max, cel putin semiom si magie)

-bratara: semiom, rez magie, patrundere, pv (bratara lacrima cer +9, semi, magie, patrundere max, pv cat intra, de preferat 1, 5-2k-sau mai mult daca permite server)

- colier: pv, 15 sabie, 15 2 maini, 15 pumnal, 15 sageti (lacrima cer +9 pentru bataie generala)
- colier: pv, 15 sabie, 15 2 maini, 10 critica (lacrima cer +9 anti war/sura set)
se intelege ca anti ninja saman, prinzi, 15pumnal, 15 sageti/15clopot,15evantai +pv si critica.

- papuci: pv, 15 sabie, 15 pumnal, 15 2 maini, 10 critica (cizme de piele +9, pentru generala)
- papuci: pv, 15 sabie, 15 2 maini, 10 critica, viteza de atac( papuci phoenix +9)
la fel ca la colier, pentru celelalte rase, schimbi apararile.

-armura: pv, 15 sabie, 15 2 maini, 15 pumnal, 15 sageti (pentru general)
-armura:pv, 15 sabie, 15 2 maini, 20 farmec, 50 valoare atac(set anti war)

-cercei: semiom, 15 sabie, 15 2 maini, 15 sageti, 15 pumnal (abanosi+9 pentru war, ninja, sura AM)
-cercei lacrima cer cu aceleasi bonusuri pentru sura BM si samani.

-scut pentru war si ninja: 12 str, 12 dex, 15 blocare atac corporal, imun, semiom (daca e server greu si nu prinzi bonusurile: pentru war poate sa lipseasca 12 dex, iar pentru ninja poate sa lipseasca 12 str)

-scut pentru sura: 12 int, 12 str, semiom, 15 blocare atac corporal, imun( poate sa lipseasca 12 str)

-arma pentru war: 12 str, semiom, critica, patrundere, 20 farmec/12dex

-arma pentru ninja: 12 dex, semiom, critica, patrundere, 20 farmec/12str

-arma sura: 12 int, semiom, critica patrundere, 20 farmec pentru BM, 20 farmec/12str pentru AM.

Sper ca am acoperit tot... daca ai neclaritati, intrebiwinking

| Madalin_Ghigulescu_1999 explică:

Zi-mi la toate in afara de saman ca pe el nu prea jochappy