| Daniel9988 a întrebat:

Urmatoarea nu e o intrebare, ci o povestire pe care cred ca multi ati trait-o intr-un fel sau altul...

Stau si joc CS:GO si cateodata imi amintesc de 1.6, 1.5....Mai,ce vremuri! Era prin 2004 cand aveam vreo 13-14 ani.Atunci treceam de la cs 1.5 la cs 1.6.Si asa au trecut anii, astia de la Valve au anuntat din 2011 ca vor scoate un nou CS, iar eu eram tare dezamagit! Cum se putea ca CS 1.6 sa moara?! Incetul cu incetul a inceput sa se inlocuiasca si in competitii,mai ales in PGL,fortandu-ne pe noi,toti gamerii pasionati, sa facem acest upgrade.Eu nu m-am atins de GO pana in 2014, cand am jucat la un prieten. Dupa am inceput sa il joc piratat din 2015 pana in 2016.In 2017 mi-am luat jocul, deoarece astia de la VAC m-au blocat.Iar in prezent stau si ma uit la CS 1.6 cu grafica lui de 2 bani 50.Ma gandesc,,Chiar asa de prost eram, sa joc gunoiul >ala?".Dar dupa imi dau seama cat de mult a contat si va conta pentru unii acea versiune.Asada...Cine are o poveste asemanatoare, atunci cand fac un upgrade fortat?

17 răspunsuri:
| CrappinMorth a răspuns:

Eu din 2003, cand aveam 3 ani, m-am apucat de PC. Lego racers, stronghold crusader, insaniquarium, desert storm, etc. si normal ca si 1.6 a ajuns pe calculatorul meu pana la urma.
Stiu ca ma jucam mult, in continuu. In clasa a 3-a (sau a 4-a?) am stat pana la 4-5 dimineata sa ma joc biohazard si plague, haha. Apoi prin 2009-2010 am dat de jailbreak in care am petrecut si acolo ogramada de timp. Apoi a urmat basebuilder si intr-un final, cand am mai crescut, classic. M-am jucat cs 1.6 classic pana prin 2015 chiar daca eu aveam cs:go pe steam de cand a aparut, dar nu-mi placea. Stiu ca mi-au zis odata niste baieti de la scoala sa jucam, ei erau silveri si eu n-aveam nici rank, jucam pentru prima oara. Terminam 10 meciuri, si ce sa vezi? Gold Nova 2. Nu stiam ce inseamna atunci, dar mi-au zis ca pentru un incepator in cs:go e foarte bine.
M-am jucat cs:go pana in 2016, mergeam la un prieten si stateam nopti la el cand aveam calculatorul vechi stricat ca sa ma joc cs:go. Ba eram beti, ba eram prosti. Pana am ajuns in Nova Master si de atunci au inceput treburile sa devina serioase. Normal, eu joc competitiv orice joc, nu conteaza ce joc e. Dar cand am ajuns in stagiul ala, am inceput sa fiu concentrat 100% in meciuri si am ajuns intr-un final la Legendary Eagle Master... pana cand mi-am luat ban. De ce mi-am luat ban? Pentru ca 2 echipe in 2 meciuri consecutive m-au reportat pentru hacking. Ce era sa zic, mi-am luat atatea reporturi pana acum si radeam ca n-o sa imi dea ban, crezand ca valve chiar verifica inainte. Intru ziua urmatoare, si ce sa vezi? VAC. Mda, asta e.
Am incercat sa ma joc cs 1.6 iar, dar pur si simplu nu mai e la fel. Nu se mai misca la fel, nu mai e comunitatea aia. Mouse-ul nu se simte smooth ca in trecut (din motive necunoscute). Trebuie sa-mi limitez fps la 101 ca daca il las la 1000, cand ma intorc, vad cum vin texturile dupa mine rolling on the floor. Tot incerc din cand in cand sa reintru in comunitatea de cs 1.6. dar ultima oara cand am incercat, well, "P0zele pe mesinger, ay 5 mins". In majoritatea serverelor se intampla asta. Imi amintesc ca odata s-a luat un admin cretin de mine si i-am zis ca am steam, si ce crezi? "Ahaa, ai steam?" >>> "You have been banned from this server"
Ce era sa mai zic? Majoritatea comunitatii de romani din 1.6 sunt tarani sau copii mici si chiar ma roade pe creier mentalitatea lor.
Chiar imi e dor de vremurile alea cand chiar te puteai distra in cs 1.6 fara sa-ti iei ban sau sa dai mereu de oameni de genul.
Cand mergeam la camere de LAN, in scarile blocurilor, stiu ca ma jucam Warcraft 3 si CS 1.6. Acum in LAN gasesti Overwatch si CS:GO. Cam doar atat sunt in majoritatea salilor. Chiar regret ca am dat bani pe Overwatch, e plictisitor. Prefer TF2. dar TF2-ul de pe vremuri, cand nu il stricasera valve si era enjoyable.

| CrappinMorth a răspuns (pentru CrappinMorth):

Ah, si sa nu uitam de MU Online, daca il stii.
Chiar acum cateva zile mi-am instalat un server old school ca sa mai simt nostalgia aia de atunci.

| Daniel9988 explică (pentru CrappinMorth):

Dar BANu e permanent?

| CrappinMorth a răspuns (pentru Daniel9988):

Din pacate, da.
Cel mai mult ma enerveaza ca acum am contul "patat" de VAC.
Am foarte multe jocuri, profilul facut frumos. asta strica tot.
Pe langa asta, mi-am luat ban intr-un joc in care n-am folosit hack vreodata, stiind consecintele. 600 de ore irosite pentru nimic.

Pai contacteaza-i pe cei de la VAC.

Am incercat. Nu primesc niciun raspuns. Am trimis mesaj din ziua cu banul. Ei nu asculta de oameni decat daca le faci proces la judecatorie cu dovezi. Ce sa mai fac. n-am ce sa mai fac.

Sorry dar esti singurul caz din toata comunitatea de gameri.Adica eu joc demult CSuri si nu am patit-o.Nimeni dintre prietenii mei nu a patit.Si am unul din global elite.

Banul este pe Overwatch, adica oamenii care s-au uitat la gameplay au declarat ca am hack si valve nu verifica (chiar daca ei spun ca o fac). Daca sunt foarte multe persoane care au bifat casutele alea, iesind rezultatul "hacker". Pai chiar nu mai am ce sa fac. Asta-i norocul meu, ce sa zic.

App daca vrei CS-uri faine le gasesti pe www.resursecs.com.Ai o gama larga, incearca-l pe cel original, al 3-lea din lista.Eu de aici mi l-am luat.

Deci nu ai ban pe c go?

Ba da. Overwatch si CS:GO Overwatch sunt doua chestii total diferite.
Overwatch e un joc diferit de CS:GO
CS:GO Overwatch e optiunea aia cand ai un cont trusted si vreo 150 meciuri castigate sau ceva de genul, si te poti uita pe gameplay-ul altor jucatori ca sa zici daca au sau n-au hack.
Ei bine, mie mi-au dat majoritatea ca am, si valve n-au intervenit.

Multumesc, stiu site-ul, il foloseam mai demult.
Am vazut CS 1.6 LanT Final si mi-a stat inima in loc cand mi-am amintit de asta.
Stiu ca jucam CS 1.6 cu PGL GUI, aveam versiunea AviaRa.
Momentan am CS 1.6 pe Steam, dar au bagat un update mai demult si l-au stricat. O sa incerc vreo versiune de pe site. happy

Pfff,imi pare rau pentru. tine.

| CosminFlo a răspuns:

Personal, nu am fost niciodata sa fac un upgrade fortat. La mine faza cu CS GO-ul atunci cand s-a lansat am zis "k...". Stiam ca nu o sa moara CS 1.6, Inca se joaca berechet si eu mai joc ocazional. Eu mi-am luat CS GO de placere ca am vrut un CS mai dragut mai "alea alea". Cred ca singurul upgrade fortat a fost atunci cand eram mai mic de am fost "obligat" sa trec de la windows XP la 7. La inceput mi-a parut ciudat, acum nu ma mai despart de el. Acum am aceeasi parere despre windows 10. Nu prea i-mi place dar stiu ca in viitor voi fii obligat sa fac update-ul dar pana atunci... profit de 7 big grin.

| Daniel9988 explică (pentru CosminFlo):

Am win 10.Seamana perfect cu win 7, pe ici pe colo e schimbat.Iti zice unul care a avut 6 ani win 7 inainte.

| AdrianAntoine a răspuns:

Știu ce zici. Chiar dacă avea o grafică de 2 lei, am petrecut ore în șir jucându-mă ba la sălile de calculatoare în LAN (când erau la fiecare scară de bloc), ba acasă cu boți, ba pe servere. CS:GO e încă nou și îi lipsește multe. Nu are atâtea variații la Fy_Snow, în principiu că lumea, la fel ca și pe 1.6, e disperată după de_dust2. CS 1.6 avea și diverse moduri, îmi amintesc cât mă jucam modul fotbal sau diverse hărți pentru knife. Pentru mine ăla va rămâne cel mai bun CS. Și vorbind de upgrade forțat, pentru mine prima tragedie a fost să trec de la 1.5 la 1.6. laughing

| Daniel9988 explică (pentru AdrianAntoine):

Cs Go e chiar foarte fain.Pe ici pe colo mai trebuie retusat.Dar sa recunoastem ca cs 1.6 nu va disparea never!