| Danut_Iordache_1994 a întrebat:

Vreau sa imi cumpar un calculator nou si sunt nehotarat in privinta driverelor HDD si SSD. Daca cumpar ambele drivere (de tipuri diferite) si instalez un joc pe SSD (driverul mai rapid); va fi acest joc afectat de HDD sau v-a rula ca si cum as avea numa SSD?

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Daca instalezi o aplicatie pe SSD, aceasta va rula ca... pe SSD. Adica mai rapid. Daca o instalezi pe HDD, va rula mai incet. Sunt separate. Iti faci o partitie din SSD de exemplu C-ul unde instalezi ce accesezi cel mai des si inca o partitie spre exemplu D din HDD pe care stochezi filme... muzica. si ce mai ai tu.

| Ineys a răspuns (pentru Ineys):

P.S: In jocuri vei simti 2-3 fps-uri in plus daca le rulezi de pe un SSD.

| KodrutZ a răspuns (pentru Ineys):

Te-ai gindit mult inainte sa scoti duma asta? Se vor incarca mai repede, asta e alta poveste.

| Ineys a răspuns (pentru KodrutZ):

Ce duma? Da, stiu ca se vor incarca mai repede, dar nu creste numarul de fps considerabil. happy Pana la urma asta vrei de la un joc, sa ai fps, nu sa dai PLAY in cu 10 secunde mai repede. Chestia se aplica cand treci de la un nivel/capitol al jocului la altul, si cand intri prima data in joc. Timp de care nimeni nu se plange...( cel putin eu nu ).

| Ineys a răspuns (pentru Ineys):

Si eu personal n-as instala jocurile pe SSD... mi se pare degeaba.

| KodrutZ a răspuns (pentru Ineys):

FPS-ul nu creste deloc, ca SSD-ul nu iti face procesorul sau placa video mai rapide.

| Danut_Iordache_1994 explică (pentru Ineys):

Mersi big grin

6 răspunsuri: