| Sk_Alex_1995 a întrebat:

Salutare TPU, acum cateva ore am luat ban pe un intreg mail pe metin2 ro sv pegasus, pe motiv reclama, nu stiu de unde a mai fost scoasa si asta dar ma rog. Dat fiind faptul ca am ramas vorba romaneasca in **** gol... va cer in acelasi timp sfaturi si pareri cum ma pot ridica din nou de la 0 pas cu pas va rog daca se poate dau funda, tin sa mentionez ca prima oara am inceput cu un schimb de iteme de pe privat pe ro deci nu am luat-o de jos sa stiu cum e, va astept parerile cat mai repede.

4 răspunsuri:
| StoicaAndi a răspuns:

Salut.Pe metin2ro sincer pe cele 5 conturi ale mele am primit pe toate ban degeaba.Pur si simplu degeaba.Iti dau un sfat.Numai juca metin2ro,te afecteaza, macar joaca-l de placere, nu ca sa devii cel mai bun si sa joci ore intregi.Metin2ro e un joc foarte frumos, dar GM astia il fac foarte foarte prost.

| Sk_Alex_1995 explică (pentru StoicaAndi):

Degeaba joci un joc daca nu incerci sa devii cel mai bun si sa te perfectionezi in ceea ce faci, astept si alte raspunsuri.

| alexboyx a răspuns:

Eu zic sa incerci un privat, Ro-ul s-a dus la vale din cauza adminilor, eu am luat ban la lvl 80 si eram aproape full, motivul? nici acum nu il stiu sigur!

incearca http://nomercy.mt2.ro/ o sa iti placa!

| Sk_Alex_1995 explică (pentru alexboyx):

Niciunul din raspunsurile voastre nu are legatura cu ceea ce am intrebat eu happy dar oricum va multumesc!