| deleroK a întrebat:

Salutare tuturor, am nevoie de ajutor, întrebarea asta e pentru cine le are cu IT-ul. Am o "pârnaie" de pc :
I5 - 2500 3. 30ghz 3. 30ghz, 4gb ram si placa video integrata si am incercat toate modalitățile să îmi cresc fps-urile pe csgo, am dat tot pe low iar tot 20 fps sunt, ce-i de facut? Ce componente as putea lua sau cum cresc printr-o altă modalitate fpsurile? Nu spuneti de tutoriale pe Youtube am incercat, inutile!

Răspuns Câştigător
| RaptorFabian a răspuns:

În primul rand... Nu prea ai ce sa faci... Ai memorie RAM DDR3, și sunt doar 4 GB nu poti sa îți pui DDR 4 pentru trebuie schimbat și procesorul și placa de baza. Tot ce-ți mai rămâne de făcut e să-ți pui încă 4 GB RAM, și o placa video care sa o suporte, insa mai bine îți cumperi un pc nou și cu toate astea tot nu poți sa te joci prea multe jocuri, îți poți lua in pc cu i3 generația a noua, 16 GB ram, RX 580, un HDD de un TB și un ssd de 120-240 și vei vedea ca zboară

7 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Ai placa grafica integrata, ce vrei sa mai scoti de la ea?
Eventual, schimba pasta si curata ventilatia de praf, altceva n-ai ce face.

| Andresso a răspuns:

Trebuie sa-ti iei alt pc

| deleroK explică (pentru Andresso):

Raspunsul asta mi-l puteam da singur straight face

| deleroK explică (pentru LPCTSTR):

Si pot cumpara o placa video si atunci va merge ok? nu inteleg

| RaptorFabian a răspuns (pentru RaptorFabian):

Sau poți sa ți pui I5/R5 (9400f-9600K/sau r3 gen 2-3)

| Andresso a răspuns (pentru deleroK):

Pai asta e, e pc-ul vechi si slab, ce altceva vrei sa faci? Daca-i cumperi ceva si-l imbunatatesti nu merita deloc.
Mai bine iei altul.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Ce buget ai? Dacă vrei sa ai mai multe fps uri în joc nu merita sa îți iei doar o componenta pentru câteva fps uri, trebuie sa îți schimbi pc-ul cu totul. Strânge bani, iar peste mai mult timp ai sa ai. De exemplu ai putea sa iti iei un i5 9400f și gtx 1650, și o sa ai peste 200fps, și o s ate coste undeva la 3000 de lei, deși cu puțin noroc ai putea sa iei un i5 9600k și 1660 super. Nu ai cum sa iei vreo componenta și sa ii faci upgrade pentru ca trebuie sa inlocuiesti tot sistemul, deoarece placa de baza nu suporta procesoarele mai noi, îți va trebui minim 8gb ram în dual Channel, carcasa mai mult ca sigur nu are un airflow optim pentru procesoarele și plăcile video noi. Deci da, în principiu i5 9400f și 1650 sau dacă ai buget i5 9600k și 1660 super.