Iti voi spune niste jocuri care le-am jucat si cam cum e gameplay-ul si povestea.
Tomb Raider, este vorba despre o fata care i-a dus pe prietenii ei cu un vapor pe o insula, adica a incercat sa ii duca
. Pana la urma vaporul s-a scufundat, si trebuie sa ii salveze pe prietenii ei.Crede-ma,povestea pare simpla cum ti-o spun, dar te va tine in suspans tot jocul numai sa vezi finalul.Gameplay e foarte foarte fain, ceva gen gta v.
Assassin Creed toate seriile.Iti voi spune asa pe scurt pentru ca sunt povesti diferite la fiecare serie.Esti un assassin si trebuie sa omori niste templari ca sa obtii informatii despre un loc.E foarte fain daca iti plac jocurile stealth.
Hitman-Un joc foarte bun stealth.
The Witcher 3 -Un joc actiune-aventura super super daca iti plac jocurile mai mult aventura si putina actiune, a luat jocul anului 2015 pe un site si se vede de ce.
Far Cry 3-Un joc super first person shooter care faci ce vrei.Esti pe o insula si trebuie sa iti salvezi prietenii,la fel ca in tomb raider, dar e mult mai fain.E un fel de open world, faci ce vrei in el, uita-te la un review iti recomand din toata inima.
Cam atat niste jocuri de aventura si actiune, stiu mai multe dar stiu ca astea cateva jocuri iti vor ocupa luni bune pentru ca sunt foarte frumoase.Succes!
Ceva magie n-ai...gen "Devil may cry 5" fara "Prototype"
Skyrim,the darkness 2, the mighty quest for epic loot.
GabryelGaby întreabă: