| Adi1987 a întrebat:

V-ati uitat la Trailer-ul 2 de la GTA 6? Are grafica ca viata reala? Dupa parerea mea arata bine are grafica buna realistica, dar nu are grafica ca viata reala, in unele parti din Trailer 2 arata bine si in alte parti din Trailer 2 arata cam naspa, la partea cand Jason este pe motocicleta si deasupra lui este un avion. zici ca are grafica de ps2, de multe ori este din cauza luminozitatii de asta arata naspa, GTA 5 are o grafica de carton, parca ii desen animat, GTA 6 tot se vede ca este un joc, din cauza luminozitatii, a culorilor, texturilor, oamenii tot arata parca sunt de plastic, masinile tot, altii zic ca GTA 6 arata mult mai bine decat viata reala, este total gresit, nimic nu arata mai bine decat viata reala, este foarte greu sa se faca un joc care sa arate exact ca viata reala, probabil ca din cauza tehnologiei, nu s-a dezvoltat asa de mult, poate vreo 20-30 de ani o sa avem jocuri care o sa arate ca in viata reala

4 răspunsuri:
| Dragosstpu a răspuns:

Am vazut trailer-ul. In general grafica arata mai bine in trailere decat in jocul propriu-zis. Ramane de vazut. Evident ca nimic nu poate sa arate mai real decat viata reala. Dar se pot apropia intr-o masura de ea. Nu stiu daca acesta este scopul jocului sau sa ramana in continuare animat. Tind sa cred ca a doua varianta. Oricum, cred ca jocul va fi foarte bun, mai ales ca vor fi aproape 13 ani intre cele 2 jocuri.

| Adi1987 explică (pentru Dragosstpu):

Jocul asa arata in Trailer, dar jocul cand o sa apara o sa arate mult mai bine decat in Trailer, inca se lucreaza la el, nu e gata, in Trailer 1 jocul arata altfel si in Trailer 2 arata altfel, au evoluat cu jocul, au lucrat la el de atunci si pana acum, daca te uiti la Jason personajul din Trailer 1 care o sa il controlam in joc nu seamana deloc cu Jason din Trailer 2 la față nu seamana deloc

Oare poti distruge case, blocuri in joc? Sa distrugi un bloc de tot

Sa darami un bloc cu totul