anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau o sugestie de bonusuri pvm pentru metin2 united am lv110 war am king1 sirius item evoluate din lacrima cerului (colier.)+0 papuci ev din pasarea de foc +0 vreau sugestii pietre orice dar de skiluri nu conteaza pot sa le schimb imd >> plz com

Răspuns Câştigător
| William a răspuns:

Nu stiu daca ai bonusurile 6/7 dar daca le ai strange bani si pune-ti pe toate itemele. Apoi schimba-le pana iti da ''puternic impotriva monstrilor'' si lovitura critica, daca nu este puternic impotriva monstrilor pune doar critica si patrunzatoare. In caz ca nu ai 6/7 trebuie sa pui astea:
Arma: critica, patrunzatoare, tarie, semi-om, viteza farmecului.
Armura: paguba absorbita de pv, max pv, rezistenta magie, viteza farmec si atac corporal.
Coif: regenerare pv, viteza atac, rezistenta magie, semi-om.
Scut: tarie, sansa de a evita atac corporal, sansa de a reflecta atac corporal, semi-om si doar daca este nevoie pune si imun la necunostinta, daca nu este nevoie iti sugerez sa pui bonus de exp ca te ajuta la crescut.
Papuci: max pv, critica, bonus exp,
Cercei (abanosi +9 sau alti cercei care sa dea tarie): semi-om, viteza de miscare,
Bratara: max pv, rezistenta la magie, semi-om.
Colier: max pv, regenerare pv, critica, patrunzatoare, bonus exp.
Va fi greu sa pui bonusurile astea pe iteme daca nu folosesti un switchbot, dar daca descarci unul s-ar putea sa aiba virusi. Daca ai pus bonusurile astea exact cum am zis eu si nu te bati mai bine sa imi spui fiindca se pot face unele modificari. Daca te-am ajutat funda big grin

9 răspunsuri:
| William a răspuns:

Spune-mi la ce monstri cresti.

| EdyEdy999 a răspuns (pentru William):

In gnoll forest
a treia harta la hoang-he

Imi poti recomanda un switchbot?
plz :X :X

| William a răspuns (pentru EdyEdy999):

In mod normal nu as recomanda sa folosesti hack-uri pentru ca pot avea virusi si pentru ca sunt sanse mari sa iei ban. Daca totsui esti dispus sa risti incearca switchbot v4 by padmak.

Merge si penreu xp?

Cred ca merge, adica ar trebui sa mearga.

| Pinczes_Pinczes_2000 a răspuns (pentru William):

Dar ce inseamna strategie?

Nu stiu daca ai bonusurile 6/7 dar daca le ai strange bani si pune-ti pe toate itemele. Apoi schimba-le pana iti da ''puternic impotriva monstrilor'' si lovitura critica, daca nu este puternic impotriva monstrilor pune doar critica si patrunzatoare. In caz ca nu ai 6/7 trebuie sa pui astea:
Arma: critica, patrunzatoare, tarie, semi-om, viteza farmecului.
Armura: paguba absorbita de pv, max pv, rezistenta magie, viteza farmec si atac corporal.
Coif: regenerare pv, viteza atac, rezistenta magie, semi-om.
Scut: tarie, sansa de a evita atac corporal, sansa de a reflecta atac corporal, semi-om si doar daca este nevoie pune si imun la necunostinta, daca nu este nevoie iti sugerez sa pui bonus de exp ca te ajuta la crescut.
Papuci: max pv, critica, bonus exp,
Cercei (abanosi +9 sau alti cercei care sa dea tarie): semi-om, viteza de miscare,
Bratara: max pv, rezistenta la magie, semi-om.
Colier: max pv, regenerare pv, critica, patrunzatoare, bonus exp.
Va fi greu sa pui bonusurile astea pe iteme daca nu folosesti un switchbot, dar daca descarci unul s-ar putea sa aiba virusi. Daca ai pus bonusurile astea exact cum am zis eu si nu te bati mai bine sa imi spui fiindca se pot face unele modificari. Daca te-am ajutat funda big grin

| EdyEdy999 a răspuns:

Apropo pentru gnoll forest

| danielpk140 a răspuns:

Salut,trebuie neaparat Pv, critica, sageti (max : 15-20%) si drop yang 20% o sa te ajute foarte mult chestia cu yangul, sper ca te-am ajutat, fundita?big grin