| Simpatik a întrebat:

Vreau sa ma apuc de un joc video ceva dar nu am incredere in cele de pe renumitul nostru tracker cum ca nu ar avea virusi, am un laptop de gaming care duce lejer jocul Fallout 4, ideea este insa daca il cumpar din magazin trebuie sa imi fac cont pe tot felul de siteuri ale producatorilor, am patit-o in seria Farcry pe care o detin toata pe steam si nu mai vreau zeci de conturi. Eu as vrea ori sa platesc si sa pot juca direct pe steam fara sa trec prin conturi ale producatorilor game-urilor, ori sa-l pot juca moca dar cu celalalte medii izolate.
Se poate face printr-o masina virtuala? E nevoie de mult mai mult de 16 GB RAM 2666 mhz pentru VM?
Voi gamerii va pricepeti mult mai bine ca mine, eu sunt gamer ocazional.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Descarci si nu merge de multe ori. Mai bine platit

| Impersonal a răspuns:

O masina virtuala, desi ar fi o solutie, nu ar fi o solutie buna. O masina virtuala nu este dependenta numai de RAM sau frecventa lor, ci, in principal, de procesor si placa grafica.
Cat despre jocuri si surse, o masina virtuala devine inutila daca stii din ce surse sa iti iei jocurile: SKIDROW(RELOADED/GAMES/si restul seriilor de siteuri), IGGGAMES, OceanOfGames, Fitgirlrepacks.co sunt siteuri de incredere si gasesti jocurile crackate direct de la grupurile "warez". Eu de pe siteurile astea am luat marea majoritate a jocurilor si nu am avut nici macar o detectie, chiar daca am un antivirus cu euristici destul de bune si setat pe cel mai "inalt" grad de agresivitate contra programelor.

| Osneros a răspuns (pentru Impersonal):

Grupurile warez nu au site-uri oficiale. Site-urile cu scene groups în nume sunt "bottom feeder", adică NU găsești jocuri direct de la grupurile warez.

| Osneros a răspuns:

Renumitul nostru tracker are un conținut excelent. Dacă te temi așa rău de el, încearcă alte trackere renumite, cu toate că ai mari șanse să fie recomandate chiar și de al nostru tracker și că cel mai probabil o să ai nevoie de invitație.

| Simpatik explică (pentru Osneros):

Nu e ca nu am incredere in celebrul nostru site de torenti, stiu si faza ca orice executabil crackuit este vazut de antivirus ca si virus, dar odata ce pun un executabil pe virus total si toate il vad ca si virus, nu stiu ce sa zic.
Nu cunosc atat de bine cum pot compara si vedea hex in interiorul executabilului sa identific condul daca are sau nu malware si cred ca nici cineva cu pricepere nu ar avea rabdarea si timpul sa faca asta.
Asa ca daca imi poti explica cum verifica cei de pe ...list.ro jocurile de gaming de stiu ca sunt Safe sa-mi explici si mie.
Nu-s mare cunoscator in ale jocurilor, ma depaseste chestia actuala, eram gamer cand erau consolele pe tv, jocurile alea pe care multi le-au prins mai tarziu si le joaca prin emulatoare pe PC, acum totul sta altfel si a evoluat atat de mult.