| RaVuL a întrebat:

Vreau sa ma joc cu un prieten cs si a incercat el sa faca server el s-a conectat dar eu nu am putut tot scria asa,, establishment connection" si apoi,, redial 1 2 3"
Si nu ma lasa nici cum.
Cum pot sa fac serveru sa putem sa jucam?
Fundaa

4 răspunsuri:
| Bakerash a răspuns:

Salut Raul! Deci prietenul tau trebuie sa aiba un ip static (de forma 82.249.13.45 ceva de genu) pentru ca si alti playeri sa se conecteze la server, presupun ca ip-ul care ti la dat este de forma 192.168.1.17 dau un exemplu si in acest caz nu va merge. Cum poti sa ai ip static? Nu poti trebuie sa te duci la o firma care sa ofere acest gen de ip happy

| C0nflic7 a răspuns:

S-ar putea ca owner-ul la server,sa nu aiba un ip stabil, sau conectiunea de internet era foarte mica la el, sau la tine.Incercati daca vreti server.Respawn.CSland.ro

| stefan2500 a răspuns:

Nu puteti juca pentru ca nu a facut bine serverul... e mai greu de facut un server de cs nu e doar de apasat pe hlds.exe si start server!

| msil3 a răspuns:

Nu e ca nu-ti merge tie nu merge server lui daca are adresa ceva de genu 89.90.1.2:27015 n-o sa-i mearga decat lui asa ca zii sasi schimbe adresa daca are ip dinamic daca are static trebuie niste programe sa-l faca bun. Sper ca am fost de ajutor. Funda?