Wow,metin2 si 4 story(metin in special) sunt considerate jocuri marfa DOAR PT ROMANI,romanul cum n-are minte,nu invata o alta limba decat a noastra,logic ca nau auzit de wow sau chestii de astea, daca se apuca zic ca e joc in nu stiu ce limba, din tot wow official nici macar 100.000 de romani nu cred ca joaca, pe metin official atatia sunt doar peun sv...asta e Romania n-am ce zice
Buna Umbra3...
Cel mai tare oc este metinu`.
Fiindca acolo te joci cu multi playeri :X
Poti sa iti faci muuulti prieteni
Si..totusi..eu prefer mai mult Metin2...
Eu joc metin2 vamos si am lvl 88, am Kimono Bleu(asa scrie in metin-Kimono Bleu)si totusi..eu iubesc metin2 vamos :X:X
Sunt de acord cu aproape tot ce ai zis..doar cu punctul 12 gresesti deoarece doar in Romania sunt 100-150 de private in europa sunt cu miile mai ales in Germania unde joaca aia la greu.dar tot metinul castiga..adica exista bns competitie etc. wow e mai greoi..So metin2!
Eu prefer metin mai mult pentru ca este mai tare aproape decat alte jocuri si sunt unele metine care au itm la magazinul de cummparat cu 1 yang sau gold. Wow, metin2 si 4 story(metin in special) sunt considerate jocuri marfa DOAR PT ROMANI, romanul cum n-are minte, nu invata o alta limba decat a noastra, logic ca nau auzit de wow sau chestii de astea, daca se apuca zic ca e joc in nu stiu ce limba, din tot wow official nici macar 100.000 de romani nu cred ca joaca, pe metin official atatia sunt doar pe un sv...asta e Romania
Deci, sa-ti zic eu cateva chestii, Metinul are 1, 5Gb in Pc-ul unui player, Dar el Functioneaza pe 100 Gb+ Host, Metin-ul are un Host care nu este asigurat de alte site-ruri, sau firme de hosting. Are propriul sau Host asigurat de Stafful hard Meitn2. Metin-ul are intre 14-16 hari? Nu are mult mai multe Harti(care nu pot fi accesate de la un nivel mic, sunt in functie de lvl, pentru Experienta potivita care o "Dropeaza" mobi), + ca metinul are update-uri asigurate de Clientul impecabil si starterul care primeste fiecare player, update-urile la Zi, ele sunt trimise si asigurate GRATUIT de staff, in metin poti Fi Bun si ajunge mare, fara sa bagi bani, asta ramane la alegerea playerului, daca vrea sa doneze o suma de bani. in Metin2 in fiecare zi gasesti ceva nou. Chiar daca sunt putine evente, cand este un event, Event este frate! de unde poti profita la maxim. de iteme din ItemShop, Yang. sau iteme in joc.
Metin-ul are o grafica 3D, si ati zic o chestie care sigur nu o stiai, pe ultimele tipuri de performanta alea procesoarelor, si placilor video Full Hd poti juca metin2 la o rezolutie Full hd-3d, prin setarile acceptate de Configurarile jocului. El are 8 mil de playeri? 8 mil playeri online intr-o zi obisnuita pe metinul din inteaga lumea, dar pe metinu sunt create peste 20 mil conturi! In ultimele zile din 2013 Metin2 a ajuns la 10 mil, inca nu se stie exact numarul de playeri onlyne zilnic, dar cu aproximatie astia sunt 9-10 mil. Mai trebuie sa te informezi!
Mie imi plac metinurile, dar dupa ce mi s-a intamplat azi nu le suport, sa nu va jucati niciodata metin2GmMode,ca am donat si a 2zi ma banat fara motiv, ca a zis ca el e smecher si vrea sa faca bani, am donat m-a facut gm, dar a 2 zi contul era banat, si chiar daca nu donati si va faceti itm bune pe caracterele voastre din saptamana in saptamana se da rr la server si pierdeti tot
1.E fain metinul dar are hack-uri si deja e naspa ca GM-u, respectiv GA nu sunt pe mt ei dorm si deja si pe mt2 hammer sunt modati ti-e greu sa ii poti rupe daca nu ai itm calumea eu joc mt de la 8 ani atunci am zis wow ce fain e nu ma mai las da acum am vz ca deja e naspa nu am jucat WoW sau alte jocuri doar cs si fifa dar e bunicel si mt toate jocurile sunt bune daca le sti pretui mie imi place mt2 hammer (dar mai fain e cs-u) funda?
WOW best ever. Eu sunt fata si am 12 ani ma joc wow de la 10 ani si ma jucam si metin cand am descoperit wow am zis: "Gata ma las de metin" am mai intrat din curiozitate pe metin sa vad ce e nou si ce sa vezi: plin de codati! Wow arre mai multe caractere, skilluri poti deveni mai agil la tastatura metin nu mai era ce era o data acum au intrat toti codatii eu ma intreb :Oare de ce mai ma joc metin? imi pierd timpul... cand faci lvl 50-60 trebuie sa donezi ca trebuie sa te ducci in v2 iti mai iei niste itm pe acolo pe wow nu trebuie sa donezi deloc poate votezi.Deci eu aleg WoW
WoW pentru ca e misto am un panda pe mist of pandaria lvl 75 am dragon si 2 vulturi si nimeni nu cerseste
Nici nu ma mira nu vezi ce nume ai predestinat already
Mai bine taci in nestinta sincer mai bine taci sti ce cel mai bine arunca computeru pe fereastra
Nu platesti nimic daca iei o subscriptie da ce sa stii cei aia
Right nu joaca ROMANII dar nu exista doar natia asta analfabeta poate ca eu sunt exceptie oi fi singuru cu cap si ca-ti va inca necorupti de prostie si metin care apropo ns de ce inca i zice mmo
Ba cand va aud ca "WOW e pe bani si etc"care este problema ma nu aveti bani sunteti asa amarati vai ce stati sub poduri si luati internet de la vecin mancand dintr-un colt de paine de va plangeti de bani?:/
Esti prost si retardat retardatule clar un idiot care nu stie ce is alea mmorpg-uri si clar cu o cunostinta aproximativa de 2 in english ce sa mai zic
Da normal ca majoritatea romanilor analfabeti wow rule
Da m-am prins esti asa bou ca nici macar nu poti intelege ceva ok
Prefer Metin 2!
1.Metin 2 are o grafica buna
2.In Wow de abia daca intalneam un jucator 1 la 2 saptamani.
3.In Metin 2 joaca tota lumea si in Wow
doar Europa!
Cum poti compara wow cu metin.Wow e mai tare.Eu am pierdut 4 ani cu metin.Prima data cand m-am apucat am zis ca e foarte tare nu o sa mai ma las.Dar dupa putin timp incepeam sa ma plictisesc dar ma jucam de plictiseala ca nu aveam alte jocuri. Uneori instalam privaturi care le instalam ma jucam o ora si ma lasam.Metininul a inceput sa-mi bage virusi.Si trailerul oficial la mt e super naspa.toate clasele in derset pe cai(normal, armat si militar)se plimba ajung la maimute baga 2skiluri ii vezi dupa la orci dand in oberok tot 2skiluri si au termint trailerul).Si cand am citit pe site paseste in orase pitoresti...Dar m-am trezit pe un pod.Dar cand m-am apucat de wow a fost super tare mi s-a parut mai tare decat metin aveam mai multe skiluri nu 4-5 facute si ele din plictiseala.Mai multe rase nu 1 si cu sura care e om cu o ghiara...Wow are grafica mai buna.Deci daca va apucati de metin o sa va plictisiti.Si chiar daca faci capatu pe metin faci doar dueluri si mergi prin oras.Deci la metin ii dau vreo 3 si la wow 10
Eu Prefer Metin2 sunt fan, Dar WoW are mai multi jucatori are grafica buna... deci WoW-u este mai tare, dar eu prefer metin
du-te ba de aici in total toate privatele au 7-8 mil de playeri du-te ba.eu prefer metin2.ca WoW NU SE COMPARA CU METIN2 (never).si sa ti mai spun vreo doua pe metin2 poti calari mistret, leu.lup.tigru,gorila,ETC.PE METIN2 SUNT MULTI CARE AU PESTE 14 ANI CREDEMA.
cica nu patesc nimic wa wa iau ban IP cum ar fi pe ro daca te prinde cu hack iei ban IP si nu mai poti juca RO invata ba despre jocuri esti bot rau de tot.du-te ba cu eventurile tale praff oxuri sunt bune ca exista oxuri de cultura generala ba si inveti de acolo.si sunt multe chestii cu care poti face + itm invata.bai pe metin2 mai mult de 100 de harti.nu conteaza cate categorii sunt invata baa.da ma intelegem ca pe metin2 sunt mai multe servere si e mult mai fain
invata eu aleg metin2.
Wow, are grafica nasolala ca la 4 story, in mt 2 daca joci pe oficial (Metin2Ro) imd te prinde daca ai hack, pe alte metine sunt si mape de lv mare (tip HostStyle Metin2), pe altele se face cate 3/4 eventuri pe zi si se anunta cand le face (4YoursMt2) asa ca n-ai ce zice, Metin 2 The Best :X
Fratilor, WoW estw cel mai jucat joc din lume si la momentul actual pe cand metin este o chestie creata pentru tot prostul... Eu joc WoW de 10 ani si nu m-am plictisit pentru ca in 10 ani am descoperit doar 70% din tot ce are de oferit, inca si acum mai dau un ochi pe wow head sau pe wow data base, wow este unul dintre cele mai bune jocuri de pe piata si ofera content de calitate, pe cand metin este un joc facut de 3 copii retardati care au pus mana pe unity nestiind sa il foloseasca ( am voie sa imi dau asa cu parerea jucand jocuri de la 2 ani jumate ) va :* papa
Wow e un pff de joc world of tanks joaca 50mil nu se compara cu wow si metin2
William întreabă: