| Umbra3 a întrebat:

WoW vs Metin2? Nu pot intelege de ce unii oameni spun ca metin2 e cel mai tare e cel mai nu stiu cum? sa va spun eu ce si cum!
1.Metin2 nu se poate compara cu WoW(never)
2. Dupa un calcul facut de GameForge toate metinurile oficiale si toate privatele la un loc au peste 7 mil de jucatori intre 7-8mil iar conform Blizzard, primul WoW Burning Crusade are 11 mil de jucatori lol.Si faza culmea e ca la WoW se plateste si la metin nu dai niciun ban.
3.Metin are 1.5gb si WoW are 20Gb eu mi-am luat cu 15Gb
4.In metin2 poti calarii doar un cal pe cand in wow poti calarii rinoceri cai chiar poti zbura cu dragoni!
5.Cand a aparut metin2 totul era frumos pana cand au intrat copiii aia de 11-12 ani eu am nimerit unu de 7 ani(dependeti de pc)...pe cand la WoW joaca 98% din joc persoane peste 16 ani(eu fac parte din cei 2% avand 14 ani).
6.in metin2 ati vazut ca foarte multi jucatori incep sa cerseasca bani iteme si nu mai stiu ce pe cand la WoW nu cere nimeni nimic.
7.HACK...Ati observat ca foarte multi jucatori din metin folosesc cheat, hack si bot(de atack de trade de pescuit.).pe cand la WoW exista doar cateva hackuri si sunt prisi foarte rapid pe cand la metin2 aia nu patesc nimic.
8. Event din pastele cailor...Saptamana trecuta a fost cica event in metin2 si ce ma rog event? Flacari de 72 pe care cine sa le bata aia de 80 ca asa stie tembelu de GM si 2 ox-uri si GM nu stie sa anunte datele eventului(ora, loc, data)...pe cand la WoW se anunta eventu cu mult timp inainte(de fapt jucatorii sau invatat cand o sa fie event)iar eventu este pentru toti chiar si pentru incepatori.
9.In metin sunt foarte putine mijloace prin care sa iti faci itemele +9 pe cand la WoW sunt blacksmith cookie stone...
10.In metin exista doar cateva harti in jur de(13-16)pe cand la WoW sunt zeci de harti doar pe un singur continent deci de fapt sute de harti.
11.In metin poti sa-ti faci doar 4 caractere din 4 rase si 2 categorii(o prostie dupa mine)pe cand la WoW eu de exemplu am 7 caractere...si sunt o groaza de rase si categorii.
12.metin are sute de servere private in toata lumea.Pe cand WoW are sute de servere doar in Europa!

Intrebarea:Ce preferati WoW sau metin2?

Răspuns Câştigător
| NothingGood a răspuns:

Wow,metin2 si 4 story(metin in special) sunt considerate jocuri marfa DOAR PT ROMANI,romanul cum n-are minte,nu invata o alta limba decat a noastra,logic ca nau auzit de wow sau chestii de astea, daca se apuca zic ca e joc in nu stiu ce limba, din tot wow official nici macar 100.000 de romani nu cred ca joaca, pe metin official atatia sunt doar peun sv...asta e Romania n-am ce zice

362 răspunsuri:
| IoNµTzµµ2004 a răspuns (pentru Carton):

Si-a dat cu parerea copit facut din schita ce injuri asa? asa sa ii vorbesti lui mata

| DinuNicu1 a răspuns:

Siu ca o sa ma injurati pentru comentariul asta dar fiecaruia i se pare cel mai tare jocul care ii place lui, nu e nevoie sa va injurati daca cuiva ii place gta o sa zica ca e cel mai tare, daca ii place metin2 la fel, wow la fel fiecare joaca ce vrea si nu cred ca cei ce joaca metin sunt prosti ca le place sau cei ce joacca wow sunt prosti ptca joaca acel joc

| ddghdgh a răspuns:

Lasati-va odata de jocurile astea si apucati-va de Cabal! E mult mai tare si are o grafica mult mai buna(mai ales cabal2 dar eu joc cabal1 ca e mai popuar) si skilluri mai multe si mai mistoace cu efecte si chestii...

| narciosromantiber a răspuns:

O sa ncerc si eu WoW sa vad cum e si de ce il laudati atata...

| CristY1412 a răspuns:

Ok deci eu observ aici ceva....De ce totusi rivalitatea intre jucatori? Stiu uni imi veti spune ca rivalitatea asta este din cauza ca exista uni care spun ca Metin e mai bun si alti ca WOW.Defapt,aceia sunt niste copii de 7 ani sau niste obsedati de 21 indiferent ce joc joaca.Nu cred ca o persoana trebuie injurata pentru ceia cei place indiferent ca ii place WoW sau Metin.Asa ca intrebarea pusa de Umbra spune ca Metin e praf iar WoW este bun plus ca el nu a spus de ce ii place WoW mai mult a zis de ce nu ii place Metin de ce nu a pus direct intrebarea "Ce preferati WoW sau metin2?".Asa ca totusi de ce aceasta rivalitate? Nu poti condamna pe cineva ca ii place ceva.

| Rony56 a răspuns:

Jucati ma mario si nu va mai prostiti atata

| RomanicCraft a răspuns:

La intrebarea 11 ai gresit:In metin 2 poti sa-ti faci doar 4 caractere din doar o rasa, oamenii...

| RomanicCraft a răspuns:

For the Horde! Lok'Tar Ogar!

| BogdyBogdan112 a răspuns (pentru Danutu):

Metin la putere.

| Kovacs_Robert_1995 a răspuns:

Sincer aleg WoW..deoarece m-am jucat metin vreo 3 ani(timp pierdut) iar WoW nu a trebuit sa ma ioc doar cateva 1 zi si mi-a placut mai mult decat metinu. Deci conculuzia metin praf WoW super! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Danutu):

Ai de viata ta.

| daraualin a răspuns:

Pana si 4story e mai bun ca metin deoarece in metin nu poti sa sari, nu poti sa pici de pe o stanca sau ceva ca sa simti ca esti in joc, poti calari doar la lvl 25, calaresti cai sau tigri sau ceva de genul, evoluezi greu de la lvl 18 in sus, misiuni plictisitoare si tot felul de hackeri prin el, va recomand sa jucati WoW

| FlorinSalamNr1 a răspuns:

Bai pe nimeni nu il intereseaza ca tie nu iti place metin2 si iti place wow

| ClauClaudiu1933 a răspuns:

Ma copii prosti omu a pus o intrebare si voi scrieti romane raspundeti fratilor al meu este WoW si LoL

| lukalucian a răspuns:

Ce prefer,,, hhhh o intrebare usoara. NORMAL k METIN rolling on the floor))))

| ZeDg3 a răspuns (pentru Danutu):

BA COPILE ESTI NOOB?
CUM SA AIBA WoW grafica urata..esti mai pr0st ca ala din poza! (incelegeti ce zic) Metin e cel mai prost joc din lumeeeeeeee in + aia au hack...nu vezi un jucator sa nu aiba hackkk BV DANUTU DAR SA STII CA PENTRU CA SE PLATESTE LA WoW nu e o veste BUNA...

| ZeDg3 a răspuns (pentru notsogoodtho):

Ba esti chiar prost pe cuvantul meu...

| printesaalice28 a răspuns:

Sa sti ca ce zici tu se intampla numai pe metin2ro,daca vrei sa stii eu am jucat multe alte metine si sunt super! chestia cu caracterele si asa e adevarat da nu mi-ar placea sa am 1000 de caractere. eu aleg Metin...

| Alexutzu_Alexutzu_1998 a răspuns:

Men eu nu inteleg ce vezi tu la WoW e cel mai rf joc din lume daca ai joaca emtin aiv edea ce fel este metinul
Daca esti un amre noob

| AnonymusAtention1245 a răspuns:

Pai
1 E mult mai bine ca mt2 are servere peste tot
2 mt2 are grafica mai buna de cat wow
3 esti prost
4 toti care jucati metin2 va recomand Metin2 Hammer

| Nemesis2012 a răspuns:

De unde si pana unde zici tu ca doar romanii joaca metin? Nu am jucat wow niciodata nu dau cu parul' dar oricum prefer metin, m-am uitat la gameplayuri cu wow, dar mi se pare prea exagerat!

| jasmine1 a răspuns (pentru hshs):

Si eu la alianta

| Nicolletaaa a răspuns (pentru Criekz):

Imi pare rau ca nu ti-am vazut raspunsul.
Tu ai facut asa zisa " analiza" pentru metine officiale, nu pentru private.
Metin2 este un joc usor care depinde de inteligenta. Ca sa poti sa faci iteme bune ca sa nu te bata nici un GM trebuie sa ai luni de zile de muncit sa iti dai seama despre ce ii vorba.
Gandeste ca exista sute si mii de servere de metine in toata lumea.
Daca acum faci " analizarea pentru servere private" o sa iti dai seama ca si metin2 e destul de bun.
Fiecare cu parerea lui.

| Nicolletaaa a răspuns (pentru VenomMist):

Metin2 nu a furat nimic de la WoW.
Gandeste ca Metin2 a fost facut inainte sa se faca WoW.
Cei care au facut reclamatii la metin au fost idioti.
Fiecare cu parerea lui sau opinia lui. dar nu esti in masura sa spui sau sa compari macar Metin cu WoW.
Eu as alege si Metin2, dar si WoW.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci esti un idiot soldat la cap...
Metin are servere in toata lumea?
Hai sa fim seriosi ca esti prost rau(sute de servere in toata lumea,auzi la elrolling on the floor
Bai ba cacanatura si pe metin exista mounti(tigru,leu, mistret, cerbi)
Pe unele private exista paianjeni, dragoni, dinozauri si altele!
Metin are si pets!
Si metin nu are servere private doar in europa(doar cateva oficiale in afara europei)!
Concluzia:Ai jucat si tu metin si nu aivreusit sa faci rost de un fms+9 nu?
Sau de 10kk!
Deci nu imi pun mintea cu handralai!
SI si eu joc WoW dar si metin si sa stii de metin am o parere mai buna!

| Adeking a răspuns:

Deci am 12 ani si ma pricep la pc-uri dar nu joc metin 2 din cauza graficii (varza) ci pentru ca capat experienta.Am jucat jocuri gen fifa 2013!, gta iv, cs go, prince of persia 4 si altele doar din distractie.Voi doar va dati cu parerea dar fiecare cu opinia lui nu va certati pentru un joc mai ales fiindca e o prostie!

| Ohala a răspuns (pentru NothingGood):

Corect man

| CAMIOANIEEE a răspuns:

Văd că întrebarea e veche dar totuș răspund.Nu am jucat niciodata World of Warcraft dar m-ar bate gândul să-l joc.In privința cu memoria acestor 2 jocuri.Normal că WoW are 15-20 de GB dacă are hărți cu sutele, pe cănd la Metin sunt nici 20, si la hărțile din WoW sunt nu știu câte chestii si lucruri(știu astea pentru că m-am uitat la N gameplay-uri.Metinul era fain și pe private și pe oficial, dar cu copii de nici 10 ani care n-au ce căuta pe el folosesc hack-uri, cersesc iteme și bani și te înjură dacă nu ii dai un item.Eu m-am apucat de la 11 ani dar nu am făcut așa(acum am 14)am stat pe treaba mea și ceream doar 1-2k yang de la prieteni, dar acum cerșitul e la modă.Așa că m-am lăsat de metin si aș vrea pe WoW.

| petrolistu77 a răspuns:

Fiti seriosi, fratilor! Nu se poate spune care joc e mai bun dintre WOW, Metin2, 4story sau alte jocuri MMORPG.Cui ii place Metin, sa joace Metin; cui ii place WOW, sa joace WOW.Gusturile nu se discuta.Fiecare joc, chiar si Metin2, are avantajele sale, avantaje care atrag un anumit nr. de jucatori. Sper ca ati inteles ca nu e nevoie sa va certati pe o astfel de tema.

| AndreiVrabie a răspuns:

Prefer, mt2...big grin