| Rony56 a întrebat:

XBOX 360 sau PS3? (doar din astea vreau sa aleg)
Care sa-mi iau?
Am auzit ca pe XBOX 360 e o grafica mai buna, dar m-am uitat la un videoclip pe YouTube la o comparatie si graficile mi se par la fel. La fel era si FPS-ul. In plus mie mi se pare mai bun PS3 ca trebuie sa-ti cumperi doar jocurile, ca online ai gratis, si nu ai nevoie de internet pe singleplayer. Dar problema e ca controllerul de la PS3 e varza.
Care sa mi-l aleg? Eu cel mai mult as spune PS3, dar am nevoie de un sfat. Macar daca s-ar putea PS3 cu controllerul de la XBOX 360.
P.S.: NU vreau discutii lungi, sau raspunsuri luate de pe alte site-uri.
Multumesc.

7 răspunsuri:
| OctaLoL a răspuns:

Nu noi decidem pentru tine.In schimb, pot sa-ti spun cateva detalii despre console.La Xbox 360 nu-ti trebuie internet sa te joci jocurile singleplayer si daca iti iei Gold, abonamentul cu care te joci Online, iti da 2 jocuri gratis pe luna gen Hitman Absolution si un alt joc arcade.La PS3, daca iti iei PS+, iti da urmatoarele jocuri:
http://us.playstation.com/playstation-plus/
Deci cei de la Sony sunt mai ''darnici''.Mai ales ca PS+ iti aduce reduceri ale jocurilor.Si la Xbox 360 mai face asa, dar rar.Un alt avantaj al PS3-ului ar fi ca merge 3D, deci daca ai un TV 3D te poti juca linistit jocurile in 3D.Alt aspect ar fi exclusivitatile, aici depinde de tine.Practic este enervant sa cumperi jocuri si sa platesti sa joci Online pe Xbox 360, cred eu.

Oricum, alegerea e a ta.

| Rony56 explică (pentru OctaLoL):

Nu stiu... mi-as lua XBOX 360 dar un prieten mi-a spus ca pe GTA 5 in singleplayer iti trebuie internet ca sa iti pui salvarile si mi-a spus ca iti trebuie internet cand intri in XBOX 360. Asa este?

| AlexShadow26 a răspuns (pentru Rony56):

Nu am xbox si gta 5 nu ai nevoie de net ca sa salvezi sau cand deschizi consola

| OctaLoL a răspuns (pentru Rony56):

Nu este adevarat.M-am jucat GTA V pe Xbox 360 doar singleplayer si mergea sa salvez.Nu-ti trebuie neaparat internet sa te joci pe Xbox 360, dar ca sa vezi toate posibilitatile consolei trebuie conectata la internet.

| Rony56 explică (pentru OctaLoL):

Eh, nu stiu, pe xbox 360 nu se mai fac jocuri si cand apare gta 5 pe ps4 si xbox one, xbox 360 nici nu o va mai fi folosit. e adevarat? mai bine imi iau un PC pentru gaming...

| OctaLoL a răspuns (pentru Rony56):

Ba se mai fac, dar niste jocuri mai ''rare''.Mai bine fa-ti un PC de gaming decat sa-ti iei consola.

| AlexShadow26 a răspuns:

Ca sa joci multiplayer trebuie sa platesti lunar si la ps3 grafica sunt la fel eu am xbox un prieten are ps3 si am testat gta 5 nici o diferenta dupa am bagat crysis 2 la fel nimic diferit si nu ai nevoie de net ca sa joci singleplayer la nici una din cele 2 eu iti sugerez xbox pentru ca am observat ceva nasol la ps 3 are lag in meniu cand il apuca controllerul nu e asa comod dupa mine atat nu sunt mari diferente Bafta