anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut TPU! Avand in vedere ca intre consolele de jocuri xbox 360 - xbox one si ps3 - ps4 este o diferenta foarte, foarte mare de pret, merita sa cumperi una mai avansata sau una mai veche. Nu ma intereseaza grafica, nu ma intereseaza controllerul, nu ma intereseaza nimic din chestiile astea. Ma intereseaza sa imi mearga tote jocurile bine cu 50 fps+. Si mai am inca o intrebare. Deci, spre exemplu eu ma duc la tara, unde nu am plasma, am un televizor normal, si vreau sa-mi iau si consola dupa mine. Consola merge conectata la un asa fel de televizor? O sa imi mearga mai greu jocul sau nu voi mai avea aceeasi grafica? Si ce ati alege intre xbox 360 si ps3 SI xbox one si ps4 ( cate o varianta dintre amandoua ) Dau funda raspunsului castigator.

2 răspunsuri:
| JohnCenaMyTimeIsNow a răspuns:

Vand un Xbox 360 cu 10 jocuri, merge ca nou. Daca vrei da-mi mesaj pe privat cu adresa ta pe Face book si vorbim mai multe detalii.

| Bot99 a răspuns:

Xbox 360 nu se meita, daca nu ai bani iti poti lua un ps3, dintre ps4 si xbox one ti l iei pe care îl vrei, depinde care iti place mai mult. despre grafica este o diferenta ENORMA, dar doar la xbox one x si la ps4 pro vei avea 4k, iar pe consolele mai vechi jocurile nu prea sunt faine, si nu se mai fac de ceva ani buni, la cele mai noi se baga chestii aproape in fiecare zi. asta e părerea mea, am avut un ps3 super slim si am facut upgrade la un ps4 pro, Xbox one s sau x este iarăși o varianta foarte buna. A si la televizoarele mai vechi care nu sunt plasme nu merg nici una, iti trebuie un fel de adaptor, in schimb daca ai la el hdmi iti merge. Mult noroc!