Ori este un geniu, ori are probleme la mansardă - eu optez pentru a doua varianta.
Se intampla ca se schimba de la o zi la alta, uneori chiar si in aceeasi zi. De asemenea se cred cel mai cel de pe glob, asteapta sa-l creada toti si sa urmeze ce spune si, mai ales, sa-i respecte si indeplineasca toate interesele, in primul rand cele persoanale.
Nu stiu daca ii functioneaza bine creierul sau mai da si rateuri.
Donald nu mai stie ce sa faca, e condus de cei care l-au pus acolo, si aia se joaca dupa cum le vine.
Nu poate face de capul lui ca-l omoara aia, si asa s-a incercat de 2 ori. Pateste ca Keneddy daca face pe nebunu. Dupa el ar opri razboaiele dar nu merge.
O da in circ, oricum e un tampit el asa, dar aici e condus.
Auzi ca un copil "m-a dezamagit Putin", desi el stia de dinainte ce si cum, face pe pacificatorul, pe prostu.
Ca daca vrei sa se opreasca, blochezi toate ajutoarele, armele, vin rusii si iau ce vor, si se potoleste treaba, si daca iau Ukraina dar se linisteste treaba ca ne-a zapacit pe toti chestia asta. Oricum rusii nu au interes incoa, deci cam aia e.
Dar nu vrea sa opreasca nimic Trump.
Omul reactioneaza dupa instinct de moment si mai ales, dupa interese de moment.
L-a enervat Putin, ajuta Ucraina.
Il refuza Zelensky, ii spune lui Putin unde, cand, cum si cu ce sa atace.
Pune tarife peste tot, peste 2 saptamani le ajusteaza valoarea sau chiar le ridica de tot, daca vede ca vine raspuns pe masura din partea cealalta.
Din ce am citit, altii au blocat ajutorul iar Trump nici nu stia. Cand a aflat, a trimis.
Acum, daca cineva minte in toata povestea asta, nu stiu.