| Anonimul151 a întrebat:

Am început școala de șoferi, la înscriere nu mi s-a dat nici chitanța, nici dovada de plata, nici contract. Nimic. Pe parcurs, s-au comportat ok, dar și nu prea. Am început partea practica, condusul. Iar instructorul a zis, ca ședințele nu sunt pe timp. Ci pe nr de km. Eu știu ca ar fi trebuit să țină 2 ore. Pe lângă asta, nu are răbdare, explica pe repede înainte.

M-am gândit la faptul că dacă nu ma voi descurca pe manuală sa schimb pe automata restul ședințelor. Însă, având în vedere cele plățite până acum... cred că mă vor refuza, pe banii mei.

Dacă o vor face, voi dori să mă transfer la altă școala.

Insa, în acest caz: fără chitanțe, contract etc. ce pot face? Îmi vor accepta transferul?

Eu nu știu care sunt "termenii și condițiile " pentru că nu am semnat NICI UN CONTRACT și nici verbal nu am fost informat. Deci, în acest caz ar avea dreptul sa ma "penalizeze"? Dacă m-aș transfera banii pe restul ședințelor va trebui sa ii primesc înapoi + dosarul nu cu documentele care atestă că am făcut partea teoretica și cât am făcut de practică nu?
Dar dacă refuza?

Școala de șoferi e plătită integral.

Nu mi se pare normal să se ocupe atât de "superficial" și sa ii intereseze doar banii... Totuși, am plătit un serviciu, și ca elev, ca consumator aștept sa îmi primesc acest "drept" plătit așa cum trebuie...

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca situatia este cea descrisa nu au cum sa te penalizeze, chiar daca te-ai transfera la alta scoala de conducere.
Pe de alta parte, daca nu ai incheiat contractul de scolarizare si ai platit fara a primi chitanta, cum vei dovedi ca ai platit?