| acelceva a întrebat:

Am vazut ca Dancila si Nastase au fost in China sa comemoreze 80 de ani de la victoria impotriva Japoniei.

Vreau sa avem o discutie bazata pe argumente. Ce parere aveti de treaba asta?

PS. Nu vreau propaganda aurista si nici nicusorista.

Incep eu.

Nu cred ca realizam inca ce influenta de politica externa au Nastase si Dancila de au fost invitati personal sa fie prezenti. Nu sunt ei in masura pentru ca nu reprezinta statul roman sa discute ceva afaceri, miscari de politica externa, investitii etc

Sa nu uitam ca probabil 90% din tehnologia din fiecare smartphone sau laptop ce il foloseste fiecare utilizator TPU este chinezeasca si au si fost asamblate acolo.

32 răspunsuri:
| acelceva explică (pentru GabiDumitrescu):

Orice conferinta de presa de la Cotroceni.

Alea putine ca a fost saptamani in sir prin vacante.

Pai atunci urmareste declaratiile.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru acelceva):

Toata istoria Rusiei este una de continua anexare si de conflict cu vecinii ei. E si normal ca nu am incredere in rusi.
Din punct de vedere strategic, in Finlanda, nu prea au de ce sa se foloseasca. E o tara cu o clima friguroasa. Nu prea poti sa faci progrese miltare intr-o tara nordica. Ca e foarte costisitor.
Nu prea au resurse si nu au o pozitie geografica foarte avantajoasa, deci nu au interes acolo.
In schimb, tara noastra e fix in mijlocul puterilor si avem acces la transporturile navale si cele terestre cu alte state dezvoltate, intr-un mod foarte eficientizat. Cea mai scumpa resursa pentru o tara, este logistica. Daca ai drumuri catre orice, ai cea mai mare putere de negociere. Un motiv in plus sa ne aparam tara.

Nu ti-am insultat deci inteligenta. Ba chiar din contra. Stiu ca pot purta o conversatie bazata pe logica cu tine.