Si de ce nu ai facut tu plangere penala pentru inselaciune, daca ai dat banii si nu ai primit nimic?
Politia poate sa te afle usor dar nu o sa patesti nimic.
Mi s-a părut ciudat că mi-a cerut informațiile personale de vreo 3 ori și de fiecare dată când am întrebat dacă trebuie să i le ofer nu a spus nimic. Are deja numele meu și numărul de telefon, ce informații personale voia?
Și de unde știi că ăla care te-a sunat era polițist și nu unul de la firma aia de șarlatani care a vrut să te sperie?
A posta o recenzie negativă despre un serviciu nu este o infracțiune.
P.S. Chiar dacă ai fi primit serviciile pe care le-ai plătit, tot înșelătorie era, pentru că tarotul (ca toate celelalte forme de "ghicit viitorul") este o înșelătorie pentru naivi.
Așa este. Mă gândesc că mi-a cerut informațiile personale de vreo 3 ori și de fiecare dată când am întrebat dacă trebuie să i le ofer, nu îmi răspundea.
Și astăzi m-au sunat două numere de telefon diferite iar când am sunat înapoi numerele nu mai erau valabile. Coincidență sau nu, nu știu.
Update: Polițistul era din orașul doamnei, nu din orașul meu. Nu există declarație oficială cu număr de dosar, nu mi-a dat detalii despre plângere și nu am fost chemată la vreo secție. Domnul a încercat de mai multe ori să obțină informațiile mele personale prin telefon pentru că probabil nu le are (nu știu ce informații dorea dar nu am dat nimic).
A folosit mai mult intimidarea pentru a șterge postarea care era o recenzie (fără jigniri) la un serviciu și la firma respectivă. Am scris strict experiența mea.