| Johny12498 a întrebat:

Buna ziua, daca am depus o plangere penala la politie pentru inselaciune pe net oare e normal sa nu primesc dovada plangerii? Un nr de inregistrare nimic… ieri am depus… m-am intors tot ieri sa le cer nr de inregistrare si mi-au zis ca cica ma suna azi pentru audieri in jurul orelor 10 si cica atunci primesc tot ( prima data au zis ca o sa ma contacteze in urmatoarele zile). E ora aproape 14 si nu m-a sunat nici racu, vorba aia. Ce ziceti?

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este normal. Insista pana il primesti.

| Johny12498 explică (pentru Ioandelasal):

Dar de ce fac asta? Efectiv n am nici timp si nici chef sa fac zeci de drumuri la politie pe degeaba… i am lasat pana azi gandindu ma ca azi cum ziceau ei dupa audieri imi dau dovada… nu au dat nici telefon se pare ca…

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Johny12498):

Poate fi din neglijenta, comoditate sau intentie, respectiv nu vor sa se incarce cu lucrari penale care ar putea fi complicate.

Si daca ma duc si azi si imi zic ca voi primi dupa audieri ce sa le zic?

| siriusblack98 a răspuns:

D-aia se lipseste lumea sa apeleze la justitie cand au ceva probleme, ca nu te baga nici dracu in seama si te freaca cu birocratie pana te saturi.

Exemplu concret: Pe tatal meu l-a lovit unul in trafic, ala a trecut pe rosu ca s-au verificat camerele publice de supraveghere, au deschis dosar pentru ca acel idiot nu a vrut sa recunoasca nimic (era si doctor) si au deschis dosar. I-au transmis tatalui meu ca procesul se va desfasura in instanta importiva vinovatului de vreme ce ala nu a vrut sa isi recunoasca vina si cica sa astepte sa fie contactat. Mentionez ca nu a primit nici asigurarea aluia sa isi repare masina, mi se pare ca nici nu avea asigurare. Si-a reparat masina din buzunar. Asta a fost acum 4 ani, de 4 ani nu a mai auzit nimic de la ei. S-a dus de cateva ori la sectia respectiva din sectorul 4 si foarte evazivi si agresivi i-au zis sa plece acasa ca il suna ei cand va fi preluat cazul. Asta asa ca probabil doctorasul a avut ceva pile sus puse.

| Johny12498 explică (pentru siriusblack98):

Mda dar mie nici macar dovada ca am depus plangerea nu mi au dat…. chiar de e sa zaca acolo macar sa am dovada sa pot dovedi si eu ca am depus

| siriusblack98 a răspuns (pentru Johny12498):

Pai sincer cred ca nici tatalui meu nu i-au dat nimic la mana acum ca ai mentionat treaba asta...da..era normal sa dea si ei o copie de pe procesul verbal macar

Am fost azi si era un ofiter de serviciu si a zis ca nu e nimeni acolo desi am vazut ca a iesit un politist de acolo dar ma rog o fi de alt domeniu cine stie… si m-a intrebat ce caut i-am zis ca vreau nr de inregistrare si a zis ca sa vin maine dupa ora 8 ca nu stiu ce doamna e plecata… l-am intrebat cum il cheama… si mi-a zis numele dar poate trebuia sa i cer si legitimatia, era in curtea Politiei… dar daca mi-a zis numele poate o fi politist cine stie…

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Johny12498):

Mai du-te si maine si daca nu-ti dau numarul de inregistrare insista sa mergi la comandant.