Dar de ce fac asta? Efectiv n am nici timp si nici chef sa fac zeci de drumuri la politie pe degeaba… i am lasat pana azi gandindu ma ca azi cum ziceau ei dupa audieri imi dau dovada… nu au dat nici telefon se pare ca…
Poate fi din neglijenta, comoditate sau intentie, respectiv nu vor sa se incarce cu lucrari penale care ar putea fi complicate.
Si daca ma duc si azi si imi zic ca voi primi dupa audieri ce sa le zic?
D-aia se lipseste lumea sa apeleze la justitie cand au ceva probleme, ca nu te baga nici dracu in seama si te freaca cu birocratie pana te saturi.
Exemplu concret: Pe tatal meu l-a lovit unul in trafic, ala a trecut pe rosu ca s-au verificat camerele publice de supraveghere, au deschis dosar pentru ca acel idiot nu a vrut sa recunoasca nimic (era si doctor) si au deschis dosar. I-au transmis tatalui meu ca procesul se va desfasura in instanta importiva vinovatului de vreme ce ala nu a vrut sa isi recunoasca vina si cica sa astepte sa fie contactat. Mentionez ca nu a primit nici asigurarea aluia sa isi repare masina, mi se pare ca nici nu avea asigurare. Si-a reparat masina din buzunar. Asta a fost acum 4 ani, de 4 ani nu a mai auzit nimic de la ei. S-a dus de cateva ori la sectia respectiva din sectorul 4 si foarte evazivi si agresivi i-au zis sa plece acasa ca il suna ei cand va fi preluat cazul. Asta asa ca probabil doctorasul a avut ceva pile sus puse.
Mda dar mie nici macar dovada ca am depus plangerea nu mi au dat…. chiar de e sa zaca acolo macar sa am dovada sa pot dovedi si eu ca am depus
Pai sincer cred ca nici tatalui meu nu i-au dat nimic la mana acum ca ai mentionat treaba asta...da..era normal sa dea si ei o copie de pe procesul verbal macar
Am fost azi si era un ofiter de serviciu si a zis ca nu e nimeni acolo desi am vazut ca a iesit un politist de acolo dar ma rog o fi de alt domeniu cine stie… si m-a intrebat ce caut i-am zis ca vreau nr de inregistrare si a zis ca sa vin maine dupa ora 8 ca nu stiu ce doamna e plecata… l-am intrebat cum il cheama… si mi-a zis numele dar poate trebuia sa i cer si legitimatia, era in curtea Politiei… dar daca mi-a zis numele poate o fi politist cine stie…
Mai du-te si maine si daca nu-ti dau numarul de inregistrare insista sa mergi la comandant.
Vreau sa dau un sfat tuturor celor care depun cereri, reclamatii, sesizari, plangeri etc. Faceti documente in 2 exemplare. Un exemplar il depuneti, iar pe al doilea sa va semneze de primire si sa puna stampila si sa ramana la voi.
Depun multe acte si asa fac, deoarece am patit de 2 ori: odata la primarie si odata la judecatorie. La primarie nu am mai gasit cererea, iar la judecatorie am avut noroc ca aveam exemplarul meu, altfel mi se anula actiunea si pierdeam si taxa judiciara.
Mergi cand au program cu publicul si cere. Depune o cerere scrisa, intocmita in 2 exemplare daca la cererea verbala nu iti dau nr. de inregistrare. Daca nu vor sa o primeasca, trimite cererea prin posta cu confirmare de primire.
Șachi întreabă: