| Alexandru9971 a întrebat:

Buna ziua. Ieri am fost la douglas sa imi achizitionez un parfum Versace Eros, am ajuns la magazin, am cerut direct ''vreau un Versace Eros 100ml apa de parfum'', a zis ca revine, a adus parfumul, l-a pus in punguta alaturi de monstre. Am ajuns acasa si am zis sa il testez putin, sa vad cum miroase, l-am desfacut si am realizat ca am primit apa de toaleta, ATENTIE, IN MAGAZIN AM CERUT APA DE PARFUM, NU TOALETA. Am sunat la ei si au zis ca nu ma pot ajuta in niciun fel, produsul este desigilat. Dar eroarea e produsa de ei, domnisoara de la call center foarte draguta, m-a facut sa inteleg situatia in sine, dar banii mei? Vreau sa va intreb, daca as face o reclmatie la ANPC s-ar intampla ceva?

16 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Să ințelegem și noi: vrei să schimbi produsul cumpărat?

| 9PM a răspuns:

Mai bine comandai de pe notino, și nu de 100 ml, ala nu e așa de puternic, ci mai exact sticla aceea de 30 ml de apă de parfum e divină. Cu cât e mai mica cantitatea cu atât e parfumul mai de calitate și persistent, și proiecție și tot.

| Alexandru9971 explică (pentru 9PM):

Am avut DIOR Sauvage EDT 200ml cumparat acum 2 ani, miroase bine, persista, dar nu se simt acordurile principale chiar atat de bine ca si cum ar fi unul EDP. Mi-am invatat lectia, ce sa zic.

| darrio2007 a răspuns:

De ce nu mergi inapoi la magazin sa le demonstrezi ce ai primit?

| Alexandru9971 explică (pentru darrio2007):

Cu prima ocazie cand o sa ajung o sa le zic, doar ca sunt 80km. Am facut rost de numarul magazinului, i-am explicat si a zis : cine e vinovat sa plateasca. Asta i-am zis si eu, persoana in culpa e imposibil sa mai recunoasca, nimeni nu ar vrea sa plateasca un parfum pentru propria greseala, nu? Am cerut numarul manager-ului, au zis ca vorbesc cu el si sa le dau nr de telefon si ma vor anunta, dupa nici 2 minute deja primesc mesaj...

| darrio2007 a răspuns (pentru Alexandru9971):

Mai ai bonul fiscal? Returnează-l.

Il am, da, dar l-am desigilat si vezi domne ca nu il primesc, ei oricum au retururi dupa fiecare inventar, nu vad care ar fi problema sa completeze un proces verbal in care sa explice exact asa cum s-a intamplat, si cei de la Versace cu siguranta vor intelege, vor face testele necesare si l-ar reambala, nici macar nu l-am folosit. Mi-e ciuda, strang 6 luni sa imi iau ceva bun, si am un asemenea ghinion incat sa dau banii pe ceva care nici macar nu mi-l doream.

| 9PM a răspuns (pentru Alexandru9971):

Așa este. Fii mai atent data viitoare ce cumperi.

Te pot intreba cât te-a costat?

Era normal sâ-l desigilezi.

Aproximativ 600ron. Poate ca o sa ziceti ca nu e mult, dar din bursa, nu am ce sa fac.

Este chiar foarte mult. Nu as fi dat atatia bani pentru asa ceva nici daca era direct de la firmă.

Pana acum am avut doar arabesti de la rromi de la balci, am zis sa imi fac un cadou frumos de ziua mea. Si da, nici eu nu as mai cumpara, stiind ca sunt altele si mai ieftine decat asta, si chiar mai bune.

Am asa ceva de cateva luni., sunt foarte multumit de el.

https://www.emag.ro/......DF68JBMBM/

Exact pe asta l-am avut si eu, dupa o vreme mirosul de tamaie era prea puternic.

| mihai69 a răspuns:

Tu de ce nu ai verificat _în magazin_ eticheta produsului cumpărat?!?