| Qweeeeeer a întrebat:

Bună ziua TPU. Cu o seară în urma eram afară cu mai mulți prieteni. Ne strânsesem în parcul în care stăm de obicei. Eu cu un prieten am hotărât să mergem la magazin. Pe drumul de întoarcere, am văzut o gașcă de vreo cinci persoane de etnie rroma, unul dintre ei era major, restul minori. Cel mai mic dintre ei a venit la mine și fără motiv a început să îmi dea picioare în spate și să mă scuipe. Nu am ripostat iar el a trecut la prietenul meu, i-a dat un picior, prietenul meu mi-a zis să grăbim pasul. Ne-am intalnit cu încă doi prieteni, iar 3 țigani au început să vină după noi. Unul, mai mare ca și mine, a venit la mine și mi-a spus:"Hai să îți dau una prietenește". Mi-a dat un pumn în zona plămânului drept. Eu, nefiind obișnuit cu bătaia, nu am ripostat nici de data asta. Ceilalti băieți erau și ei loviți. Am început să fug și să strig:" Chem poliția". La auzul acestor cuvinte, țiganii au luat-o la fugă.
Cum aș putea să scap, ținând cont că acum câteva săptămâni am avut o problemă similară cu aceeași gașcă de țigani? Încă un lucru care m-a mai speriat a fost cutitul pe care îl avea unul dintre ei.

4 răspunsuri:
| Dixuuu123 a răspuns:

Pai ar trebui sa vorbesti cu parintii tai, si sa anuntati totodata si politia. O alta varianta ar fi ca tu cu prietenii tai sa vorbiti cu parintii vostri, iar ei sa lamureasca cu tiganii ce problema au

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Anunti Politia.
Eventual poti cere sa vina intr-o seara sa-i prinda asupra faptului.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ia un baston cu soc electric. Sa-i inveti minte. In prealabil anunta politia cu ce ai patit si eventual orele la care se aduna ei. https://www.bizoo.ro/produse/bastoane-electrosocuri/start-0/10/

| Zaygon a răspuns:

In prima faza sunat la politie iar daca continua problemele o mama de bataie si le bagi mintile in cap. Cand eram mai mic tot asa cautau nod in papura si sareau la bataie, m-am dus la politie si nu le-a facut nimic asa ca am mai luat inca vreo 3 insi si i-am batut bine de sa le sune apa in cap.