| IzvorulDeIntelepciune a întrebat:

Cati romani au cu adevarat ambitia sa-si depaseasca conditia sociala (sau daca sunt copii de bani gata macar sa si-o mentina)? Cati se gandesc la ziua de maine? Cati dintre voi cititi si altceva in afara de Libertatea si Cancan? Cati dintre voi vor sa faca ceva in viata? Cati dintre voi n-au furat niciodata?

8 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Sunt baiat de bani gata, am terminat facultatea de drept si am intrat la barou ca avocat stagiar, in ultimul an am citit the game of thrones (5 volume) si hobbit (deh, era la cinema si voiam sa il citesc), ziarele le citesc zilnic (imi place dejectia asta de cearta despre Rusia, Draguseanca si alte rahaturi), cred ca ma descurc asa in viata si furat? nu intram la barou cu cazier patat happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt destui romani care au si ambitie care au si succes si chiar isi indeplinesc ceea ce isi propun. Ai fi uimit sa afli ca sunt si romani, si nu in numar mic, care mai apreciaza cultura, care nu au pus mana in viata lor pe Cancan, care nu stiu cine e guta si care au facut ceva in viata fara sa fure.
Ca in evidenta ies scursurile societatii asta e alta treaba

| Miree a răspuns:

Eu nu sunt o fată de bani gata şi mă buur că părinţii nu mi-au oferit totul pe tavă. Nu citesc cancan-uri pentru că nu îmi stă în fire. De furat nu am furat şi nici dacă nu voi avea ce să mănânc nu voi fura. Am un viitor în faţă şi nu vreau să-l pierd, ca să zic aşa. Totul e posibil, chiar şi imposibilul.

| Sweetish a răspuns:

Eu nu sunt fată de bani gata. Foarte rar citesc cancan-uri :I. Nu am furat niciodată, și bineînțeles. vreau să fac ceva în viață!
Sunt la fel ca toți ceilalți, cu vise prea mari pentru o persoană așa mică ca mine.

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru Sweetish):

Nu exista vise prea mari ci doar lene prea multa. Cunosc pe cineva care a ajuns sa invarta milioane de euro dupa ce in trecut statea intr-o cocioaba cu 7 frati descult si n-avea ce sa manance.

| Sweetish a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Aici nu e vorba întotdeauna de lene tongue.
Cazul cunoștinței tale, e unul la 1.000!
Depinde de vis.

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru Sweetish):

Nu e chiar unu la 1000 sunt cazuri destul de dese. Normal ca depinde si ce vis ai, daca visezi sa devii nu stiu ce actrita dar tu nu esti talentata normal ca nu vei fi niciodata. Daca iti propui sa te pui cu burta pe carte si sa muncesti si 10 ore pe zi poti fi sigura ca vei ajunge sus.

| Sweetish a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Asta e adevărat, dacă îți dorești ceva cu adevărat se v-a îndeplini într-o zi. happy